Compania McDonald's ofera un loc de munca la singurul sau restaurant din Cuba, cel aflat in cadrul bazei militare de la Guantanamo Bay, anunta FoxNews. Restaurantul de la Gitmo, cum mai este cunoscuta baza americana, livreaza uneori burgeri si cartofi prajiti celor circa 200 de suspecti de terorism detinuti in inchisoarea militara din baza.

Potrivit unui anunt postat pe McVirginia.com, compania americana cauta o persoana pentru postul de asistent manager, ce este dispusa sa "se mute in Cuba".

"Realizea-ti o cariera la McDonald's", se spune in anunt, care continua "Bucura-te de castiguri suplimentare". Restaurantul de la Guantanamo Bay livreaza uneori burgeri si cartofi prajiti pentru suspectii de terorism detinuti in inchisoarea militara din baza americana.

Anuntul nu precizeaza salariul oferit, insa mentioneaza ca aplicantii "trebuie sa aiba experianta in conducerea restaurantelor, sa detina un pasaport american valabil si sa fie dispusi sa se mute in Cuba". Compania va plati jumatate din chiria candidatului acceptat, care ar putea sa fie scutit si de taxe.

FoxNews precizeaza ca aplicantii nu trebuie sa fie supusi unor verificari de securitate prealabile. Cel care va primi slujba va locui in interiorul bazei militare alaturi de cei 6.000 de soldati americani si de familiile lor, de muncitori jamaicani si filipinezi, dar si de cei aproximativ 215 suspecti de terorism si de agentii care-i pazesc.