O campanie a unui parc de distracții din Taiwan de a oferi reduceri vizitatorilor care poartă uniforme școlare cu fuste scurte a stârnit un val de indignare, potrivit Insider.

Parcul Leofoo VillageFoto: Dreamstime.com

Parcul de distracții Leofoo Village vinde bilete de intrare la jumătate de preț oricărei persoane care este îmbrăcată în uniformă școlară cu fustă scurtă, conform Agenției Centrale de Știri din Taiwan (CNA).

În plus, cei care poartă fustă de uniformă școlară care este mai scurtă cu 10 cm deasupra genunchilor pot solicita și o ședință foto gratuită, se mai arată în oferta parcului de distracție.

Campania a stârnit un val de indignare în rândul celor care spun că obiectivează femeile, conform CNA.

Promoția este valabilă pentru oricine

Wu Tzu-ying, secretarul executiv al grupului non-profit al Fundației Femeilor Moderne, a declarat pentru CNA că promovarea parcului ar putea duce la probleme legate de confidențialitate și ar putea crește riscul ca femeile să fie fotografiate sub fustele scurte.

Un reprezentant al parcului a declarat pentru CNA că noua campanie este de fapt un ajutor pentru elevi pentru a marca sfârșitul anului școlar.

El a adăugat că nu există restricții privind sexul sau vârsta vizitatorilor care doresc să obțină biletele cu reducere, ceea ce înseamnă că bărbații pot apărea și în uniforme școlare cu fustă.

Promoția este valabilă până la 31 august, potrivit site-ului Leofoo VIllage.

(Sursa foto: Dreamstime)