În Spania a început procesul unui bărbat acuzat de uciderea mamei sale, tranșarea trupului ei și consumarea rămășițelor femeii, relatează BBC.

Arestarea lui Alberto Sanchez GomezFoto: Politia spaniola

Alberto Sánchez Gómez a fost arestat în 2019 după ce poliția a fost chemată la locuința femeii de către un prieten îngrijorat al acesteia. Ofițerii au declarat că au găsit bucăți ale trupului acesteia împrăștiate în apartament, unele dintre ele fiind păstrate în recipiente din plastic.

Acuzatul a declarat inițial în fața instanței că nu își amintește fapta. Presa spaniolă scrie că acesta ar suferi de o tulburare de personalitate și ar fi fost un consumator regulat de droguri înainte de arestarea sa.

Bărbatul ar fi fost cunoscut poliției datorită unor acte de violență împotriva mamei sale, María Soledad Gómez, care ceruse un ordin de restricție împotriva lui.

Polițiștii ajunși la apartamentul femeii au descris o scenă macabră în fața instanței, afirmând că o parte a rămășițelor femeii erau în procesul de a fi gătite când au ajuns la apartamentul acesteia din Madrid în februarie 2019, potrivit ziarului El Mundo.

Acuzatul, în vârstă de 26 de ani la momentul comiterii faptei, a mărturisit ulterior că și-a strangulat mama și că ocazional a mâncat părți ale corpului ei.