Patru persoane, printre care și un copil, au fost împușcate mortal miercuri seara, în urma unui atac la un complex din Orange, situat la sud de Los Angeles. O a cincea persoană a fost rănită, relatează Los Angeles Times.

Atac armat in Orange (twitter)Foto: Hotnews

Poliția a confirmat, pe pagina sa de Facebook, că mai multe persoane au murit, fără a oferi însă alte detalii legate de autorul atacului sau de victime.

Este al treilea atac armat din SUA în decurs de două săptămâni. La Atlanta au fost ucise opt persoane în urma unui atac la mai multe saloane spa, printre care șase femei de origine asiatică, în vreme ce atacul de la un supermarket din Boulder, Colorado, s-a soldat cu 10 morți.

Poliția din Orange a precizat că incidentul a fost semnalat la ora 5.30 p.m, când s-au auzit împușăcături la un mic centru de afaceri din Bulevardul Lincoln. Polițiștii sosiți la fața locului au fost întâmpinați cu focuri de armă și au ripostat.

Atacatorul a fost transportat la spital, însă nu au fost oferite informații despre starea lui sau a victimei rănite. Poliția a mai precizat că situația este sub control și nu mai există niciun pericol public.

Poliţia din Washington a anunţat la rândul ei că două persoane au fost împuşcate mortal miercuri în jurul orei locale 14:30 în cartierul rezidenţial Congress Heights din capitala SUA. În total cinci persoane au fost împușcate, acestea fiind transportate la spitale din zonă. Două victime, o femeie şi un bărbat, au decedat la spital. Schimbul de focuri pare să fi avut loc pe fondul unei dispute între două grupuri, potrivit Washington Post.