Trei pisoi abandonați, în pericol să înghețe în zăpadă pe fondul temperaturilor scăzute din Canada, au fost salvați de o persoană care a turnat cafea pe ei, arată o înregistrare video publicată BBC, potrivit Mediafax.

Kendall Diwisch i-a salvat pe cei trei pisoi de la inghetFoto: Facebook/ Kendall Diwisch

Vestul Canadei se confruntă cu un val de temperaturi extrem de scăzute. Un bărbat care se afla în drum spre serviciu în Drayton Valley, din Alberta, a descoperit trei pisoi abandonați în zăpadă. Imaginile înregistrate îl surprind pe bărbat în timp ce toarnă cafea peste cele trei animale pentru a le salva viața.

Kendall Diwisch este eroul videoclipului devenit viral.

“Azi i-am găsit pe cei trei, în drumul spre muncă. Cel mai probabil i-a aruncat cineva. Bieții de ei erau înghețați, așa că mă gândesc eu că au stat afară peste noapte”, explică bărbatul.

În videoclip se aude vocea lui Diwisch în timp ce se apropie de pisoii din zăpadă: „Ia uite la mititeii aceștia. E în regulă, gata. Ați înghețat sloi. Ați fost aici toată noaptea?”.

Una dintre pisici e în stare să se miște, dar celelalte au cozile prinse în zăpada înghețată. Bărbatul toarnă cafea caldă pe ele și reușește să le elibereze.

Diwisch a povestit că a dus pisicile acasă și le-a hrănit, încercând de asemenea să le găsească stăpâni.