Patru adolescenți cu vârste cuprinse între 15 și 18 ani au fost arestați, vineri, sub suspiciunea de vătămare corporală gravă și furt, în aceeași zi în care o poză cu două tinere lesbiene pline de sânge într-un autobuz au devenit virale, relatează The Guardian.

HotNews.roFoto: Hotnews

Cele două femei, Melania Geymonat, 28, și iubita sa, Chris, 29, au fost agresate de mai mulți băieți pe 30 mai într-un autobuz, pentru că au refuzat să se sărute, la cerința acestora.

Cele două femei au avut nevoie de tratament la spital după ce au fost atacate.

Geymonat a povestit pe Facebook ce s-a întâmplat.

”Au început să se comporte ca niște huligani, cerând să ne sărutăm astfel încât ei să se bucure privind, spunându-ne ”lesbienelor” și descriind poziții sexuale... Următorul lucru pe care mi-l amintesc este că Chris era în mijlocul autobuzului luptându-se cu ei. Următorul lucru pe care mi-l aduc aminte e că sunt lovită. Am amețit la vederea sângelui meu și am căzut pe spate. Nu îmi aduc aminte dacă mi-am pierdut conștiința sau nu”, a scris aceasta.

Infracțiunile legate de ură homofobie declarate la poliție au crescut de la 1.488 în 2014 la 2.308 în 2018 în Londra, potrivit Poliției.