Donald Trump, în vârstă de 72 de ani, este "într-o stare de sănătate foarte bună", a declarat medicul de la Casa Albă vineri, după vizita medicală a președintelui american care a durat aproximativ patru ore, anunță AFP.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Sunt încântat să anunț că Președintele Statelor Unite este într-o stare de sănătate foarte bună și mă aștept să rămână așa pe durata președinției sale și dincolo de ea", a spus Dr. Sean Conley într-o declarație emisă de Casa Albă.

Într-un scurt comunicat, în care nu oferă informații despre greutate, ritm cardiac sau tensiune arterială, dr. Conley adaugă că raportul și recomandările sale sunt finalizate.

El a spus că în timpul vizitei sale la spitalul militar Walter Reed, în suburbiile din Washington, președintele primei puteri mondiale nu a suferit nici o procedură care să necesite anestezie.

La întoarcerea la Casa Albă, președintele american a salutat doar la coborârea din elicopterul prezidențial Marine One, dar nu s-a oprit să răspundă la întrebările jurnaliștilor care îl așteptau.