Poliția franceză a deschis o anchetă după ce o tânără de 19 ani a fost violată de către patru bărbați, iar totul a fost distribuit pe Snapchat, relateazăBBC.

HotNews.roFoto: Hotnews

Victima a fost atacată de cei patru bărbați într-un club de noapte în orașul Toulouse sâmbătă noapte sau duminică dimineață, potrivit Poliției.

Filmul incidentului, care a apărut pe Snapchat și pe Twitter luni, a fost blocat de către poliție după ce utilizatorii de social-media l-au raportat.

Anchetatorii au identificat-o pe femeie, care a confirmat atacul.

Procurorii spun că nu a fost nicio îndoială că infracțiunea a fost comisă, dar nu erau siguri dacă victima hotărâse să facă plângere, însă au insistat că ”investigația va avea loc indiferent dacă ea face acest lucru sau nu".

Poliția încearcă acum să identifice cel puțin patru atacatori, cu vârste cuprinse între 25 și 30 de ani, văzuți în parcarea clubului de noapte din Balma, o suburbie a orașului din Toulouse.

Potrivit agențiilor media care au văzut filmarea pe social media, victima, care este vizibil beată, poate fi auzită plângând.

De asemenea, alte voci, despre care se crede că sunt ale atacatorilor, sugerează în mod clar că iau parte la o agresiune sexuală.

O altă voce îi avertizează pe ceilalți: ”Oprește filmarea, este un viol... este un viol, este un viol”.

Tânăra, care este parțial goală, este trasă de păr, inclusiv de către suspectul care o îndeamnă să îi facă sex oral.

Procurorii caută inclusiv persoana care a filmat și a distribuit filmarea incidentului.