Un turist britanic se confrunta cu o sentinta de inchisoare de trei ani in Dubai, dupa ce a atins soldul unui barbat, intr-un bar aglomerat, pentru a evita contactul si varsarea bauturii, relateazaThe Guardian.

Jamie Harron, din Stirling, Scotia centrala, a fost arestat pentru indecenta in public, dupa ce electricianul in varsta de 27 de ani a incercat sa evite impactul cu un barbat intr-un bar aglomerat punandu-i mana pe sold. Potrivit acestuia, nu incerca decat sa evite varsarea bauturii pe care o avea in cealalta mana.

Politia a sosit la barul Rock Bottom la 20-30 de minute dupa incident si l-au arestat pe Harron, potrivit reprezentantilor sai. Ulterior, el a fost acuzat de consum de alcool si de indecenta in public.

Harron ar fi fost inchis timp de cinci zile in inchisoarea Al Barsha, inainte de a-i fi confiscat pasaportul si a fost eliberat pe cautiune.

Harron se pare ca si-a pierdut locul de munca si a cheltuit peste 30.000 de lire sterline in cheltuielile si taxele legale, fiind deja blocat in tara timp de trei luni.