Un britanic a fost condamnat luni pentru ca a importat o papusa sexuala cu aparenta unui copil intr-un dosar despre care politia a spus ca este un reper in lupta unei noi forme de infractiuni sexuale la adresa copiilor, transmite Reuters.

Importul de papusi sexuale copii este interzis in Marea BritanieFoto: Captura YouTube

David Turner, 72 de ani, a admis ca a facut sex cu papusa de inalta de 1,17 metri, descrisa de Agentia Nationala contra Criminalitatii (NCA) ca fiind “corecta si detaliata din punct de vedere anatomic”. Turner a cumparat si haine pentru papusa sexuala.

NCA a transmis ca in cazurile anterioare de import al unor astfel de produse, acuzatii au pledat vinovat la infractiunea de import al unui obiect obscene, dar Turner a solicitat judecatorului sa decida daca papusa sa este indecenta sau obscena in fata legii.

Judecatorul Simon James a hotarat luni la Curtea Regala din Canterbury din sudul Angliei ca sunt, aratand clar ca astfel de papusi sunt incluse intr-o categorie de obiecte obscene al caror import este interzis in Marea Britanie.

Turner, care a avut un rol formal de supraveghere a unei scoli locale si a fost angajat voluntar al unei biserici, a fost arestat in noiembrie anul trecut dupa ce vamesii au interceptat o papusa sexuala, cu imbracaminte din plasa, ce fusese importata din China.

Cand politia a perchezitionat casa lui Turner a descoperit peste 34.000 de imagini indecente cu copii cu varste intre 3 si 16 ani pe computerul si pe mediile de stocare ale acestuia, dar si alte doua papusi sexuale.

Sentinta in acest dosar va fi data pe 8 septembrie.