Cel putin cinci oameni, incluzand patru straini, au fost ucisi si alti 15 sunt raniti, dupa ce o persoana a deschis focul intr-un club de noapte din statiunea Playa del Carmen din Mexic, in timpul festivalului de muzica electronica BPM, au declarat oficialii de stat, citati de Reuters.

Procurorul general al statului Quintana Roo, Miguel Angel Pech, a declarat la o conferinta de presa ca doi canadieni, un italian si un columbian au fost ucisi. Pe langa acestia, si o femeie a murit, in incercarea de a iesi din club.

Guvernul canadian a confirmat faptul ca unul dintre cetatenii sai a murit si a declarat ca investigheaza rapoartele unui al doilea deces.

Pech a declarat ca totul a inceput atunci cand o persoana inarmata a intrat in clubul Blue Parrot, chiar spre finalul festivalului. Se pare ca o alta persoana ar fi intervenit, ceea ce a dus la un schimb de focuri, care a atras personalul de securitate.

Pech a mai adaugat ca alte 15 persoane au fost ranite, dintre care 10 se afla inca spitalizate, o persoana fiind in stare foarte grava.

Patru persoane au fost arestate, aflate sub suspiciunea de a fi implicate in incident.