Presedintele SUA, Barack Obama, a facut glume pe tema sfarsitului sau de mandat si pe seama lui Donald Trump, favorit pentru a reprezenta Partidul Republican in scurtinul prezidential, cu ocazia unui dineu al Asociatiei corespondentilor de la Casa Alba., informeaza CNN, citata de Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Sunt putin ranit ca Donald Trump nu este aici in seara aceasta. Ne-am distrat atat de tare ultima data. Si este surprinzator, mai ales ca avem o sala plina de reporteri, celebritati si camere de filmat. Iar el ne-a refuzat. Oare acest dineu este prea ofensator pentru Donald? Ce ar putea face el acum? Sa manance o friptura? Oare scrie mesaje jignitoare despre cancelarul Angela Merkel? Ce o face?!", a spus Obama in dineul organizat la Casa Alba.

Presedintele SUA s-a amuzat si pe seama unui candidat democrat la presedintie, Bernie Sanders, care era prezent: "Aratati ca un milion de dolari. Sau, pe limbajul dv, aratati ca 37.000 de donatii de cate 27 de dolari",

"Anul viitor pe vremea aceasta altcineva va sta aici. Si oricine poate ghici cine va fi ea", a subliniat el, referindu-se la Hillary Clinton.

"Vreau sa inchei prin a va spune doar doua cuvinte: Obama, plecat", a subliniat presedintele SUA, aflat la finalul ultimului mandat.