Actorul american Charlie Sheen a recunoscut ca este seropozitiv, scrie AFP. "Sunt aici pentru a recunoaste ca sunt seropozitiv", a spus el, la televiziunea americana NBC.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Trebuie sa pun punct acestei avalanse de atacuri si de jumatati de adevar", a declarat el, adaugand ca a fost diagnosticat in urma cu patru ani.

Acesta a recunoscut si ca a platit importante sume de bani - milioane de dolari - catorva persoane care stiau ca era bolnav pentru a nu raspandi informatia.

Actorul spune ca nu stie cum s-a infectat si a povestit ca la inceputul bolii avea dureri teribile de cap si se temea sa nu aiba o tumoare la creier.

Charlie Sheen spune ca este sigur ca nu a transmis virusul partenerelor sale sexuale.

Fiul actorului Martin Sheen si frate cu Emilio Estevez, Charlie a devenit o vedeta cunoscuta pe plan international gratie unor firme precum "Platoon" sau "Wall Street", in anii 1980.

Charlie Sheen a fost casatorit de trei ori, toate cele 3 casatorii sfarsindu-se prin divort. Actorul s-a laudat insa, in trecut, ca a intretinut relatii sexuale cu peste 5.000 de femei.

Charlie Sheen este unul dintre cei mai cunoscuti actori americani, fiind celebru pentru rolurile din "Spin City", "Two and a half Men" sau "Anger Management". In anul 2010, Charlie Sheen a fost cel mai bine platit actor de televiziune din SUA, cu 1,8 milioane de dolari pentru episoadele din seria "Doi barbati si jumatate", scrie Wikipedia.

In viata personala, Sheen a avut probleme din cauza consumului de alcool si stupefiante. In anul 2011, el a fost concediat de CBS din serialul "Doi barbati si jumatate".