Dupa atacul armat de la Bruxelles din apropierea unui muzeu evreiesc, soldat cu trei morti si un ranit, doi barbati au fost agresati sambata seara la iesirea din sinagoga din Creteil, din departamentul Val-de-Marne (centrul Frantei), a anuntat duminica ministrul francez de Interne Bernard Cazeneuve, citat Le Figaro.

Sambata in jurul orei 20:30, la iesirea din sinagofa orasului, doi frati imbracati in tinuta traditionala evreiasca au fost atacati de doi barbati care au inceput sa ii ia la bataie.

Agresorii au plecat apoi, unul in fuga, altul pe bicicleta. Duminica la amiaza, cei doi atacatori erau in continuare cautati de autoritati.

Victimele au suferit lovituri multiple si au fost transferate la spital, insa nu viata lor nu este in pericol.

Trei persoane au fost ucise si o a patra a fost ranita grav intr-un atac armat care a avut loc sambata in zona Muzeului Evreiesc din Bruxelles, anunta AFP. Alte 12 persoane sunt in stare de soc si au primit ingrijiri medicale in urma incidentului.

Lacapitale.be informeaza ca incidentul armat a avut loc la ora locala 15:50 (16:50 ora Romaniei), in zona Sablon din Bruxelles, in apropierea Muzeului Evreiesc.