Un fotograf a murit lovit de o masina in timp ce facea poze unui alt automobil sport care ii apartine cantaretului Justin Bieber, relateaza Mediafax, care citeaza BBC.

Potrivit declaratiilor politistilor, fotograful a murit la spital pe 1 ianuarie. De asemenea, autoritatile au confirmat faptul ca Bieber nu era in masina la momentul producerii accidentului care a avut loc pe Bulevardul Sepulveda din Los Angeles.

Ferrari-ul alb al lui Justin Bieber era parcat dupa un semafor, iar fotograful a fost lovit de o masina in timp ce traversa bulevardul. Este posibil ca soferul care l-a lovit pe fotograf sa nu fie acuzat.

Politia nu a dezvaluit identitatea fotografului.

Justin Bieber, in varsta de 18 ani, a copilarit in orasul Stratford din provincia canadiana Ontario si, in prezent, locuieste in Statele Unite. El reprezinta una dintre marile surprize ale galei American Music Awards 2010 - unde a castigat patru trofee -, dar si ale ultimilor doi ani. Albumul sau de debut, intitulat "My World 2.0", s-a vandut in aproape doua milioane de exemplare in Statele Unite ale Americii.