Peste 200 de pompieri incearca sa stinga flacarile unui incendiu izbucnit, duminica dupa-amiaza, la un centru de reciclare situat in estul Londrei, in zona Dagenham, la aproximativ 13 kilometri de Parcul Olimpic, relateaza The Telegraph. Potrivit brigazii de pompieri din Londra, incendiul este unul dintre cele mai puternice din ultimii ani.

"Nu am mai vazut un incendiu de asemenea proportii in Londra de multi ani. Este fara indoiala un final dramatic al Jocurilor Olimpice pentru brigada de pompieri din Londra", a declarat Ron Dobson, comisarul-sef al brigazii.

"Avem peste 200 de pompieri din intreaga Londra care depun eforturi, in conditii dificile, sa stinga focul. Din fericire, nu avem informatii privind eventuali raniti (...) La acest moment, nu stim sigur cauza izbucnirii incendiului, intrucat ne concentram pe tinerea sub control a flacarilor", a mai spus Dobson.

"Cu toate acestea insa, suntem in continuare in masura sa intervenim la orice alt incident din capitala, iar protectia in caz de incendiu pe care o asiguram in zona de desfasurare a Jocurilor Olimpice nu a fost afectata", a precizat acesta.