​In jur de 30 de mii de persoane participa, joi, la Moscova, la un miting de amploare pentru sustinerea lui Vladimir Putin, principalul favorit la castigarea alegerilor prezidentiale din 4 martie, anunta AFP. Manifestatia este, practic, o reactie la recentele proteste organizate de opozantii lui Putin, care i-au cerut acestuia sa nu mai candideze pentru un nou mandat de sef al statului.

Vladimir Putin, in campania electoralaFoto: Agerpres

UPDATE1: Politia moscovita a anuntat ca mitingul de sustinere a lui Vladimir Putin a adunat 130 de mii de participanti, pe stadionul Lujniki din Moscova.

UPDATE 2: La mitingul de sustinere a venit si Vladimir Putin: "Batalia pentru Rusia continua", a spus premierul rus de la tribuna improvizata. El a precizat ca nu va permite nimanui sa se amestece in treburile Rusiei: "Astazi, noi suntem aparatorii patriei".

Apropiati ai premierului Vladimir Putin au sugerat ca acesta si-ar putea face aparitia la manifestatia de joi.

Regimul de la Moscova a acuzat, in mai multe randuri, o presupusa implicare a occidentului in organizarea protestelor opozitiei si a sustinut ca realegerea lui Vladimir Putin la scrutinul din 4 martie ar reprezenta singura garantie pentru stabilitatea si dezvoltarea Rusiei.