Adolf Hitler a avut un fiu cu o adolescenta franceza in timp ce servea ca soldat in timpul Primului Razboi Mondial, potrivit unor noi dovezi, relateaza The Telegraph. Jean-Marie Loret, care a murit in 1985 la varsta de 67 de ani, nu si-a cunoscut niciodata tatal, desi a continuat sa lupte impotriva fortelor naziste in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial. Dovezile existentei unui fiu al fostului dictator german au fost publicate in cea mai recenta editie a revistei franceze Le Point.

captura Le PointFoto:

Hitler a avut o aventura cu mama lui Jean Loret, Charlotte Lobjoie, in varsta de 16 ani, in iunie 1917. Desi lupta impotriva francezilor in apropiere de Seboncourt, in nordul regiunii Picardia, Hitler s-a indreptat spre Fournes-in-Weppe, un orasel din apropiere de Lille, pentru a-si petrece concediul obisnuit.

In acel orasel se pare ca ar fi intalnit-o pe Charlotte, care i-ar fi povestit mai tarziu fiului lor scena intalnirii: "Intr-o zi, eram impreuna cu alte femei la taiat fan atunci cand am vazut un soldat german de partea cealalta a drumului".

"Soldatul avea un caiet de schite si parea sa deseneze. Tuturor femeilor li s-a parut interesant acest lucru si eram curioase sa aflam ce deseneaza", i-ar fi spus Charlotte fiului sau. "Mi-a fost destinat sa ma apropii de el", ar mai fi spus Charlotte Lobjoie.

Perechea a inceput astfel o scurta relatie, care a dus la nasterea lui Jean-Marie in martie 1918, acesta fiind conceput intr-una din serile de betie a lui Hitler din iunie 1917.

"Cand tatal tau se afla prin preajma, ceea ce era destul de rar, ii placea sa facem plimbari la tara. Insa aceste plimbari se incheiau, de obicei, prost. De fapt, tatal tau, inspirat de natura, se lansa in discutii pe care nu prea le intelegeam", i-a mai povestit Charlotte fiului sau.

"El (n.red. Hitler) nu stia franceza, insa vorbea tare in germana, ca si cum ar fi vorbit unei audiente imaginare. Chiar daca stiam germana, nu puteam tine pasul cu el, intrucat povestile despre Prusia, Austria si Bavaria imi erau total necunoscute. De obicei, reactia mea il enerva pe tatal tau atat de mult incat nu mai puteam spune nimic", spunea Charlotte Lobjoie.

Jean-Marie Loret, precum miile de copii francezi ai caror tati erau soldati germani, a fost chinuit de colegii de scoala. Mama sa l-a dat spre adoptie familiei Loret, in anii '30. Desi tatal sau nu l-a recunoscut niciodata, a ramas in contact cu mama baiatului, careia i-a trimis regulat bani.

"Pentru a nu ma deprima, am muncit continuu, nu mi-am luat niciodata vacanta si nu am avut hobby-uri. Nu am mers niciodata la film timp de 20 de ani", declara Jean Loret.

Loret a ajuns sa se lupte cu germanii in 1939, aparand Linia Maginot, dupa care a intrat in rezistenta franceza si a avut numele de cod "Clement".

Inainte de moartea sa, in anii '50, Charlotte Lobjoie i-a dezvaluit lui Jean-Marie ca tatal sau este Hitler. Loret si-a investigat trecutul in amanunt. Fotografiile arata o asemanare izbitoare cu Hitler, cei doi au un scris de mana similar, iar in podul casei Charlottei Lobjoie s-au descoperit desene semnate de Hitler, care ar fi fost un artist desavarsit. In Germania, un desen al unei femei, semnat tot de Hitler, seamana uimitor cu Charlotte.