Cadavrele a sapte persoane impuscate mortal au fost descoperite de politia din statul american Texas intr-un apartament in care acestea petreceau, in familie, ziua de Craciun. Potrivit politiei, autorul atacului este unul dintre membrii familiei, un barbat imbracat in Mos Craciun care, dupa ce a deschis focul asupra celorlalte sase persoane, s-a sinucis, relateaza Reuters.

Sapte persoane decedate - patru femei si trei barbati, cu varste cuprinse intre 15 si 59 de ani - au fost descoperite duminica dimineata in sufrageria unui apartament din Grapevine, o suburbie a orasului Dallas, statul Texas, dupa ce politia a fost alertata de un apel fara vorbe la serviciile de urgenta.

"Dupa toate aparentele, toti sunt membri ai aceleiasi familii", a declarat Robert Eberling, din cadrul politiei din Grapevine. Potrivit acestuia, in apartament au fost gasite doua pistoale.

Un alt reprezentant al politiei, Todd Dearing, a declarat ca victimele aveau varstele de 15, 19, 22, 55, 56, 58 si 59 de ani. Cele patru persoane in varsta formau doua cupluri, iar atacatorul era una dintre aceste persoane, a precizat Dearing.