O femeie din Scotia a supravietuit in mod miraculos dupa ce a alunecat pe gheata, iar un tarus de metal i-a intrat in gat, sub barbie, transmite Yahoo! News. Bucata de metal avea 12 cm.

Kirsty Scott (23 de ani) a alunecat pe gheata luni, in apropiere de locuinta sa din Perth, iar unul dintre tarusii de metal ai balustradei de care s-a lovit i-a ramas infipt in gat.

O echipa de urgenta a fost nevoita sa foloseasca un fierestrau pentru a o elibera, dupa circa 30 de minute, iar Scott a fost transportata la un spital din Dundee avand bucata de metal infipta inca in gat.

Din fericire, tarusul nu a atins vreo artera sau oasele, iar doctorii au reusit sa o opereze cu succes. Medicii afirma ca Scott urmeaza sa se refaca complet.

O martora a incidentului a afirmat pentru publicatia "The Courier": "Era chiar inainte de ora 9 dimineata si am auzit o mare agitatie. Am iesit afara, iar femeia era in genunchi, pe scari - prima oara am crezut ca se apleaca pentru a vorbi cu cineva de jos, insa am inteles apoi cat de grava era situatia".

"Prietenul ei era acolo, impreuna cu o alta femeie, si o ajutau, asa ca am mers in casa si am sunat la ambulanta", a declarat Graeme Johnson.

Un alt martor a spus ca victima tipa de durere si nu se putea misca.

Un purtator de cuvant al echipei de interventie a spus ca operatiunea de descarcerare a fost "delicata", dar reusita.