Un barbat a aruncat pe fereastra mobila dintr-un birou aflat la etajul 10 al celei mai inalte cladiri din Bristol, intr-un posibil caz de "furie a locului de munca", transmite FoxNews. Trecatorii au fost nevoiti sa se adaposteasca, iar mai multe persoane au fost ranite dupa ce barbatul a aruncat birouri, scaune si computere din Castlemead Tower, o cladire de 17 etaje aflata in orasul din sud-vestul Angliei.

Incidentul bizar a inceput marti seara, in jurul orei locale 19:20, cand alarmele de incendiu au inceput sa sune in cladirea Castlemead Tower.

In timp ce imobilul era evacuat, un barbat a urcat pana la etajul 10 sau 11 al cladirii, unde a inceput sa devasteze birourile.

Cu ajutorul unui stingator de incendiu, el a spart ferestrele unui birou, incepand apoi sa arunce pe geam printere, dosare, computere si alte echipamente aflate in interior.

Desi majoritatea obiectelor au cazut pe acoperisul intrarii principale, mai multe bucati de sticla i-au lovit pe trecatori. Cateva persoane, inclusiv pompieri, au fost ranite. O masina a suferit stricaciuni dupa ce a fost lovita de stingatorul de incendiu aruncat de barbat.

Politia a anuntat ca un barbat in varsta de 49 de ani a fost arestat sub acuzatia de spargere, el urmand sa fie pus sub acuzare si pentru distrugere.

Potrivit unor informatii, barbatul ar fi un fost angajat al unei companii cu sediul in Castlemead Tower.