IEDC – Bled School Of Management, Slovenia

Executive MBA

Luand decizia de a studia la IEDC, veti avea parte de mai multe beneficii. Veti intelege in profunzime felul in care gandesc si actioneaza liderii cand au de luat


decizii importante. Informatiile dobandite prin Executive MBA va vor ajuta sa structurati si consolidati intelegerea modelului de business.

La IEDC, cursurile zilnice sunt condimentate cu infuzii de know-how de catre oameni de afaceri de succes si profesori de nivel mondial. Abordarea noastra este orientata spre actiune si se bazeaza pe studii de caz de business la care va veti referi in urmatorii ani.

Invataturile provoaca increderea in propria persoana. Veti avea nevoie de ea pentru a va demonstra punctul de vedere. Dupa ce veti primi diploma MBA, veti fi capabili de o apropiere totala si in cunostinta de cauza asupra provocarilor pe care le veti infrunta. Mai mult, veti dobandi o pozitie remarcabila in favoarea dezvoltarii profesionale, iar la sfarsit veti pleca pregatiti pentru a genera impact in firma dumneavoastra.

Realitati IEDC:

- incepand din 1986, peste 40.000 participanti din 61 de tari au urmat cursurile IEDC

- profesorii de talie mondiala provin din cele mai bune scoli de business din Europa si America de Nord.

- programele sunt acreditate international

- prieteniile legate si colegii raman conectati prin reteaua internationala IEDC Alumni

IEDC – Bled – Slovenia

Slovenia este un centru universitar pentru mai multe companii din UE, atingand si activand pe mai multe piete regionale din Sud-Estul Europei. Scoala de management IEDC se afla in orasul Bled, la doar 30 de minute pe sosea fata de Ljubljana, capitala Sloveniei.






IEDC in Bucuresti la QS World MBA Tour:

Pentru o mai buna intelegere a programului Executive MBA precum si a altor programe, va


invitam sa ne vizitati la QS World MBA Tour dupa cum urmeaza:



- Marti, 13 martie 2008, de la orele 18.00 la 21.00 la JW Marriot Grand Hotel, Bucuresti informatii si inregistrare aici !



- Pentru a programa o intalnire personala cu un reprezent IEDC Inregistrati-va aici!

Despre IEDC:

VIDEO Participanti! Ce spun participantii despre programele IEDC

“Participantii la programele IEDC invata in cadrul unei facultati unice. Provenind de la scoli de management precum IMD, INSEAD, Harvard, Darden … si




alaturandu-se profesionistilor Sloveni, rezultatul devine o combinatie unica de perspective globale si locale”

Prof. Derek F. Abell, Profesor emerit, esmt, Germany

“Experienta va continua si reteaua va ramane.Multumesc IEDC pentru rasturnarea totala a atitudinii noastre fata de business si nu numai.”

Benedikt Binder-Krieglstein, director de Vanzari, Neupack GmbH (Executive MBA 2006/07), Austria

"Cateva luni dupa terminarea cursului am fost promovat in functia de managing director. MBA a facilitat aceasta pomovare, facandu-ma sa inteleg ultimele strategii de atingere a scopurilor in business.”

Tatjana Fink, general manager, Trimo Trebnje d.d. (Executive MBA 1991), Slovenia

“Traditiile noastre culturale au creat un “adeziv comun” care a descatusat potentialul performantelor noastre competitive la limita sa maxima si care ne va mentine inseparabili, chiar si dupa EMBA.”

Ghada El Kelly, business advisor marketing & communication, Euro-Lebanese Centre for Industrial Modernisation (Executive MBA 2006/07), Lebanon

Folositi aceasta oportunitate extraordinara si vizitati-ne la OS World MBA tour in Sofia si programati-va o intalnire personala.

Va asteptam cu drag!