Netflix testează mai multe funcţii, inclusiv una care va permite partajarea conturilor în afara membrilor unei locuinţe, cu un cost suplimentar, a anunţat miercuri compania de streaming, transmite Reuters.

NetflixFoto: Freepik.com

Compania testează funcţiile în Chile, Costa Rica şi Peru, permiţând membrilor din abonamentele sale standard şi premium să adauge până la două persoane.

Netflix studiază, de asemenea, o altă caracteristică care va permite membrilor cu un abonament de bază, standard sau premium să-şi transfere informaţiile de profil într-un cont nou sau într-un cont secundar care reţine date, cum ar fi istoricul de vizionare şi recomandări personalizate.

În prezent, compania permite (teoretic) doar persoanelor care locuiesc împreună să-şi partajeze contul Netflix.

Cu toate acestea, planurile au creat o oarecare confuzie cu privire la când şi cum pot fi partajate conturile, a spus compania, adăugând că îi afectează capacitatea de a investi în conţinut nou.

Compania a spus că va testa caracteristicile pentru utilitatea lor înainte de a face modificări în alte părţi ale lumii.

Netflix şi-a temperat în ianuarie aşteptările de creştere, proiectând un număr de clienţi noi în primul trimestru la mai puţin de jumătate din aşteptările Wall Street, invocând sosirea târzie a conţinutului anticipat. (News.ro)