Chiar dacă mai sunt de turnat ultimele cinci episoade din sezonul curent, „Miliarde” (Billions) se va înnoi cu încă un sezon în care protagoniștii vor fi tot Damian Lewis și Paul Giamatti.

Paul GiamattiFoto: Showtime

În plus, Corey Stoll, care a fost protagonist invitat în sezonul al cincilea al thrillerului comercial în rolul Mike Prince, a fost promovat ca prezență permanentă în serial. Informația a apărut în contextul în care nu a fost încă reluată producția ultimelor cinci episoade ale sezonului 5, după ce a fost suspendată din cauza pandemiei cu coronavirus.

Producătorul Showtime speră că acestea vor fi difuzate în 2021, lăsând de înțeles că odată reluată producția, aceasta va continua cu sezonul 6. Showtime anunțase anterior că ultima jumătate a sezonului curent va fi difuzată în această toamnă.

În sezonul al cincilea, Bobby Axelrod (Damian Lewis) și Chuck Rhoades (Paul Giamatti) își reîncep rivalitatea aprinsă, dar noi concurenți scot capul. Chuck ajunge să se lupte cu un procuror districtual formidabil, iar Wendy Rhoades, jucată de Maggie Siff, intră într-o nouă și surprinzătoare alianță, spre nemulțumirea lui Chuck.

Julie Margulies, starul din „Soția perfectă” (The Good Wife) este protagonistă invitată ca profesoara de sociologie de Ivy League și autoare de succes Catherine Bryant, dar nu s-a confirmat că va reveni în sezonul al șaselea. (DigitalSpy)