Primarul municipiului Calarasi, Nicolae Dragu, a anuntat ca ziua in care va fi inmormantat omul de afaceri Gheorghe Naghi, patronul producatorului de mezeluri Aldis, va fi declarata zi de doliu local: "A fost un om de exceptie, un om care a ajutat pe toata lumea, bogati si saraci. M-a cutremurat chestia asta, eram foarte buni prieteni". Nicolae Dragu a povestit ca a fost nasul de cununie al Alinei si al lui Gheorghe Naghi, iar ultima data i-a vazut pe cei doi sambata, la serviciu, pentru ca "munceau foarte mult, cate 12-14 ore pe zi", potrivit Mediafax.

Nicolae Dragu i-a descris pe Alina si Gheorghe Naghi ca pe "o familie bine inchegata, se iubeau foarte mult", adaugand ca sotia lui George Naghi are unele probleme medicale, fiind "foarte stresata", insa afaceristul era "un om de forta" si nu avea probleme cardiace, asa cum s-a vehiculat.

Gheorghe Naghi, patronul producatorului de mezeluri Aldis, a murit duminica in urma unui accident nautic petrecut pe bratul Borcea. Salupa in care se afla Gheorghe Naghi si pe care el o conducea s-a izbit de mal. In ambarcatiune se afla si sotia omului de afaceri, internata in stare grava, dar stabila, la Spitalul Floreasca din Capitala. Cu o avere estimata la 28 de milioane de euro, Gheorghe Naghi (59 de ani) ocupa locul 192 in clasamentul "Forbes 500 miliardari" al celor mai bogati romani, in 2010.