O agentie bancara din comuna argeseana Mirosi a fost sparta, miercuri dimineata, de persoane inca neidentificate, care au patruns in cladire prin fortarea unei usi si au sustras aproximativ 9.000 de lei, scrie Agerpres.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Arges, comisarul Danut Dinu, in momentul spargerii s-a declansat alarma, insa hotii au dat lovitura in doar cateva minute, reusind sa fuga inainte de sosirea agentilor de la firma de securitate.

Politistii au organizat filtre rutiere pe toate drumurile pe care autorii spargerii ar fi putut parasi localitatea si verifica toate autoturismele suspecte.

La agentia bancara exista si camere de supraveghere, anchetatorii urmand sa stabileasca daca functionau in momentul spargerii si daca imaginile surprinse permit identificarea autorilor, a mai precizat purtatorul de cuvant al IPJ Arges.

Agentia bancara din comuna Mirosi, la care s-a produs spargerea, apartine CEC Bank. Din primele verificari a rezultat ca hotii au sustras suma de 9.000 de lei.