Curtea de Apel Bucuresti (CAB) ia in discutie, joi, recursul formulat de Catalin Chelu, Gabriel Constantinescu, Antonel Bunu si Stefan Badea impotriva arestarii preventive in dosarul privind tentativa de mita pentru Dan Fatuloiu, scrie Agerpres.

Dosarul a fost inregistrat, luni, la CAB, judecatorii stabilind termen pentru joi. Magistratii Tribunalului Bucuresti au emis, pe 21 noiembrie, mandate de arestare preventiva de 29 de zile pe numele omului de afaceri Catalin Chelu, precum si pentru Gabriel Constantinescu, Antonel Bunu si Stefan Badea, acuzati ca au incercat mituirea secretarului de stat in Ministerul Administratiei si Internelor Dan Valentin Fatuloiu.

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie l-au prins in flagrant delict, pe 19 noiembrie, pe omul de afaceri Catalin Chelu, care a incercat sa-i ofere mita lui Dan Fatuloiu.

Omul de afaceri Catalin Chelu si celelalte trei persoane implicate in dosarul mitei de la MAI au fost retinuti, sambata dimineata, pentru 24 de ore, de procurorii DNA, dupa ce fusesera audiati toata noaptea de vineri spre sambata.

Potrivit unui comunicat al DNA, Catalin Chelu este acuzat de dare de mita si cumparare a influentei, iar ceilalti trei de complicitate la infractiunea de dare de mita.