Tribunalul Bucuresti a decis, luni, arestarea preventiva, in lipsa, pentru 30 de zile, a lui Cristian Urziceanu, cel care ar fi vandut Furadanul care, ulterior i-a fost furnizat Madalinei Manole si cu care artista s-a sinucis in 14 iulie, informeaza Mediafax.

Instanta Tribunalului Bucuresti a admis, astfel, cererea procurorilor Parchetului Capitalei.

Arestarea lui Urziceanu s-a cerut in lipsa acestuia, barbatul nefiind inca gasit, au declarat, luni, pentru Mediafax, surse judiciare.

Potrivit acelorasi surse, Urziceanu ar fi fost cel care a vandut Furadanul presedintelui fun-clubului Madalinei Manole, substanta care, ulterior, a ajuns la artista.

Certificatul medico-legal de la Institutul National de Medicina Legala "Mina Minovici" atesta faptul ca artista s-a sinucis cu Furadan, un insecticid extrem de toxic.

Acest document a fost depus la Parchetul Capitalei, care cerceteaza cazul.

Surse judiciare au declarat, in 1 octombrie, pentru Mediafax, ca odata cu depunerea acestui act doveditor, pot fi continuate cercetarile doar in ceea ce-l priveste pe cel care a vandut Furadanul, substanta otravitoare cu care artista si-a pus capat zilelor.

Potrivit sursei citate, persoana in cauza a fost identificata dar nu s-au putut intreprinde actiuni de cercetare sau dispune alte masuri procedurale in cazul ei in lipsa actului doveditor ca Madalina Manole a consumat Furadan.

Magdalena Mircea - cunoscuta publicului drept Madalina Manole - s-a sinucis in dimineata zilei de 14 iulie, chiar de ziua ei de nastere.

In 12 august, legistii au incheiat analiza toxicologica in cazul Madalinei Manole si au constatat ca artista inghitise doar Furadan, nefiind gasite in sange alcool, barbiturice, droguri sau produse pentru slabit, potrivit declaratiilor directorului general al INML "Mina Minovici", Dan Dermengiu.