Reprezentantii SC Arena Invest SRL au comunicat Primariei Sectorului 2 ca, in urma notificarilor primite pentru demolarea constructiilor ilegale din Zona Arena, a inceput demontarea tribunelor, urmand sa fie demontata si scena de spectacole, astfel ca in zona nu se vor mai organiza concerte, informeaza Mediafax.

Zone Arena va fi demolataFoto: Agerpres

Primaria Sectorului 2 a anuntat, joi, intr-un comunicat de presa, ca, in urma notificarilor facute reprezentantilor societatii Arena Invest pentru demolarea constructiilor ilegale din Zona Arena, acestia au anuntat ca au inceput deja demontarea tribunelor si se afla in curs de demontare a scenei de spectacole.

Reprezentantii societatii au mai comunicat ca nu vor mai organiza in acest perimetru niciun fel de concerte sau productii muzicale, potrivit sursei citate.

Reprezentantii SC Arena Invest SRL au anuntat Primaria Sectorului 2 in legatura cu aceste decizii, in mod oficial, printr-o adresa transmisa ediului de sector.

Primarul sectorului 2 Neculai Ontanu a somat, miercuri, SC Arena Invest SRL sa desfiinteze toate constructiile din Zone Arena din strada Barbu Vacarescu nr.164D pe motiv ca nu au autorizatie de constructie si alte avize necesare.

Primaria Sectorului 2 a informat, miercuri, ca mai multi locuitori din zona au reclamat atat poluarea fonica, in special dupa orele 22.00, dar si aglomerarea strazii Barbu Vacarescu cu autovehicule sau cu pietoni.

"Locuitorii din cartierul Floreasca au mai sesizat ca desi spatiile verzi din zona au fost infrumusetate, ele au fost distruse, iar holurile de bloc au fost transformate in toalete publice", preciza autoritatea locala de sector.

Primaria Sectorului 2 a notificat societatea Arena Invest SRL pentru desfiintarea constructiilor si pentru sistarea oricarei activitati la arena de spectacole.

"Primaria Sectorului 2 a aplicat o amenda pentru ridicarea constructiilor fara autorizatie si a dispus intrarea in legalitate insa proprietarul terenului nu s-a conformat masurilor dispuse. Stim ca si autoritatile municipale au aplicat, de asemenea, o amenda, probabil vom astepta decizia instantei pentru a demola cladrile", a declarat, miercuri, pentru Mediafax, Neculai Ontanu.

In ultima perioada, la Zone Arena au avut loc mai multe evenimente artistice, printre care Ciuc Summer Fest (16 - 18 iulie), unde capete de afis au fost Faithless, Pink Martini si Gary Moore, dar si concerte sustinute de Massive Attack, Aerosmith, Bob Dylan si The Cranberries.