O fetita in varsta de trei ani a murit, sambata, dupa ce un panou publicitar a cazut peste ea in timp ce se afla, impreuna cu mama sa, in sediul Bancii Transilvania din municipiul Oradea, relateaza Mediafax.

Fetita a ajuns la Spitalul judetean din Oradea in stare foarte grava, fiind resuscitata de sase ori pe drumul inspre spital.

"Fetita avea trei ani si jumatate si, din cate mi s-a spus, era cu mama ei la sediul central al Bancii Transilvania, de la intersectia bulevardului Dacia cu Decebal, din municipiu, cand, la un moment dat, nu stiu exact in ce conditii, un corp de mobilier a cazut peste ea. Ea a fost internata la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului Judetean, cu traumatism cranio-cerebral, fractura de baza de craniu si multiple fracturi de craniu, fiind resuscitata de vreo sase ori la UPU, apoi a fost dusa la computerul tomograf si internata la Terapie Intensiva, unde a decedat in urma cu o jumatate de ora, in jurul orei 14,00", a declarat dr. Florian Bodog, directorului Spitalului.

Banca Transilvania: Fetita care a murit se catarase pe suportul de materiale publicitare

Conducerea Bancii Transilvania afirma ca fetita se juca nesupravegheata si se catarase pe suportul de materiale publicitare, care a cazut peste ea.

"Dorim sa ne exprimam regretul pentru aceasta tragedie. Reprezentantii bancii sunt in permanenta legatura cu parintii, asigurand, totodata, tot suportul autoritatilor care analizeaza acest incident", se arata intr-un comunicat al conducerii Bancii Transilvania.

Angajatii bancii au chemat imediat echipa de interventie SMURD, care a transportat fetita la Spitalul Judetean Oradea.