Braileanul care s-a aruncat, miercuri, in gol de la etajul al 12-lea al Hotelului Ambasador isi omorase cu cateva ore inainte sotia, aplicandu-i mai multe lovituri de cutit in zona gatului si inimii. Fata, in varsta de 27 de ani, nu a mai avut nici o sansa de supravietuire si a fost gasita de mama baiatului in apartamentul lor, la scurt timp dupa ce a aflat ca fiul sau s-a sinucis.

Casnicia lui Codrin Sorin Geanopol cu Madalina Damian s-a sfarsit tragic, miercuri, dupa sapte ani in care cei doi nu s-au plans nimanui ca ar avea probleme, iar vecinii nu i-au auzit niciodata certandu-se. Criminalistii braileni spun ca fata a fost ucisa cel mai probabil in somn, in jurul orei 9.30, pentru ca a fost gasit in pat, iar in dormitor nu erau urme ca acestia s-ar fi luptat inainte. In camera a fost gasit cutitul cu care s-a comis crima si un ciocan, despre care inca nu s-a putut stabili daca a fost sau nu folosit.

Scena crimei a fost descoperita in jurul orei 18.00, iar criminalistii sositi la fata locului au strans indicii timp de cateva ore, pentru a stabili cum au decurs evenimentele. In acelasi timp, politistii bucuresteni cerceteaza imprejurarile in care baiatul s-a sinucis in Capitala.

In niciuna din cele doua locatii in care s-au consumat tragediile anchetatorii nu au gasit vreun bilet care sa explice gestul baiatului, sigurele indicii fiind declaratiile mamei sale, care a spus ca acesta era gelos, pentru ca o suspecta pe sotia sa de o relatie extraconjugala.