"Marti dimineata ma grabeam sa plec la serviciu. Ies in fata blocului si supriza - masina mea nu mai era. Intreb in dreapta si in stanga si aflu ca luni dimineata in fata blocului meu (soseaua Pantelimon, numarul 111, bloc 400C) , in jurul orei 08:30 a fost montat un nou semn de circulatie "Stationarea interzisa" si au fost ridicate cateva masini parcate "neregulamentar". Ideea e ca duminica noaptea, cand eu am parcat acolo, nu era niciun semn.

Cum luni m-am simtit rau si nu am iesit din casa nu am stiut ca masina mea a fost ridicata. Asa ca astazi, cand am aflat ce s-a intamplat cu o zi in urma, am sunat la firma care se ocupa de ridicari - Supercom si am aflat ca pentru a-mi ridica masina trebuie sa platesc suma de 530 RON plus amenda pe care mi-o va da politia.

Ideea e ca nu exista o parcare pentru masinile din blocurile astea. Daca imi iau masina de la Supercom ar trebui sa mi-o tin in casa.

As vrea si eu sa stiu ce reglemantari exista pentru problema asta. De la montarea semnului intra in vigoare atentionarea sau cum? Nu ar trebui sa fim avertizati sau instiintati cumva," scrie "sofer fara masina".

Comentati pe Forumul HotNews.ro