Incident grav in curtea Spitalului de Urgenta din Craiova. In aceasta dimineata, in curtea spitalului, o altercatie intre doua grupuri de tigani, despre care se crede ca ar face parte din lumea interlopa, a degenerat, fiind schimbate mai multe focuri de arma, anunta televiziunile de stiri. Din primele informatii, nu exista raniti, pentru ca impuscaturile au fost trase in aer, insa multi oameni au fost la un pas de a fi raniti in urma altercatiei.

UPDATE: Cei sase interlopi implicati in altercatie au fost retinuti.

Un medic de la Ambulanta a incercat chiar sa aplaneze conflictul, incercand sa ii imobilizeze pe cativa dintre cei care trageau focuri de arma.

Membrul unuia dintre clanurile de interlopi a povestit ca venise la spital in aceasta dimineata pentru a i se scoate firele de la o operatie. El fusese lovit cu o ranga de unul dintre membrii clanului rival in urma cu cateva saptamani.

Membrii clanului rival au venit, insa, dupa acesta la spital pentru a-l ameninta ca, in cazul in care nu isi va retrage plangerea de la Politie, il vor ucide, de aici pornind altercatia din acesta dimineata.

In ultima vreme, la Craiova, au existat mai multe altercatii intre clanurile interlope, fiind trase focuri de arma chiar in centrul orasului.