Proteste al transportatorilor rutieri astazi, pe strazile din Bucuresti si Arad. Transportatorii sunt nemultumiti de pretul prea mare al carburantilor si de drumurile insufuciente. Ei sunt nemultumiti si de amanarea semnarii protocolului pentru eliminarea rovinietei si de tergiversarea modificarii legislatiei din domeniu, dar si de ceea ce ei numesc controalele abuzive in trafic. Transportatorii ameninta ca protestul de astazi nu este decat inceputul. Maine dimineata, la ora 8, ei intentioneaza sa blocheze soseaua de centura a Capitalei, anunta Realitatea Tv.

in Bucuresti, transportatorii au pornit de la vama Militari, s-au oprit in fata Palatului Parlamentului si acum urmeaza sa se retraga la autobaza. Un protest similar a avut loc si la Arad, iar de maine mitingul se extinde in toata tara.

in judetul Arad, transportatorii protesteaza si fata de ceea ce ei numesc abuzurile autoritatilor ungare, care ii controleaza excesiv si ii amendeaza cu precadere pe soferii romani, dar si fata de lipsa de reactie a oficialilor romani in astfel de cazuri. 100 de camioane vor lua parte la actiunea de protest ce va afecta traficul pe soseaua de centura a Aradului.