Un bărbat în vârstă de 42 de ani a fost grav rănit după ce, în noaptea de vineri spre sâmbătă, a intrat cu autoturismul în amenajarea rutieră a unui sens giratoriu din oraşul Ovidiu, în urma impactului maşina, care s-a răsturnat pe plafon, fiind proiectată într-un alt autovehicul, parcat în incinta unei staţii GPL.

Mașină de polițieFoto: Dreamstime / Vlad Ispas

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa a informat, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii rutieri au fost sesizaţi, imediat după miezul nopţii, cu privire la producerea unui accident rutier în oraşul Ovidiu, la intersecţia Autostrăzii A4 cu DN 2A.

„Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un autoturism, condus de un bărbat, de 42 de ani, care a intrat în coliziune cu amenajarea rutieră a sensului giratoriu. În urma impactului, autoturismul s-a răsturnat, ulterior fiind proiectat, pe plafon, în incinta unei staţii GPL din zonă, unde a intrat în coliziune cu un autoturism, care se afla parcat”, se arată în comunicat citat de Agerpres.

După producerea accidentului, autoturismul răsturnat a luat foc, incendiul fiind stins de martori cu ajutorul unor extinctoare.

Din accident a rezultat vătămarea corporală gravă a şoferului, care se afla singur în autoturism.

Șoferul se află în stare gravă după ce a fost proiectat prin parbriz intr-o mașină parcată în stația GPL, potrivit Ziua de Constanța.

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) ”Dobrogea”, la locul producerii accidentului rutier au fost trimise cinci echipaje de pompieri şi ambulanţe.

(Foto: Dreamstime.com)