Fostul lider al PSD Liviu Dragnea a reacționat marți seară după ce presa tabloidă a scris că s-ar fi despărțit de iubita sa, Irina Tănase, și ar fi dispărut. Dragnea - eliberat din penitenciar în luna iulie - spune că vrea să pună capăt "tuturor speculațiilor și poveștilor cu iz telenovelistic" și că "viața personală a oricui ar trebui să rămână privată".

Foto:

"Viața personală a oricui ar trebui să rămână privată. Din respect pentru familia mea și pentru românii care au probleme serioase în aceste vremuri, nu mă voi apuca să îmi comentez relațiile și alegerile personale. Nu mă caracterizează, n-am făcut-o niciodată și nu o să încep acum. Există schimbări în viața fiecăruia și există decizii. Ce pot garanta este că eu îmi asum întotdeauna deciziile luate, așa cum am făcut-o și în viața politică. Știu bine ce fac și de ce și întotdeauna iau decizii spre mai bine", a scris Dragnea pe Facebook.

El mai spune că ziua de Sfântul Nicolae și-a petrecut-o împreună cu copiii săi, iar astăzi a lucrat la partid: "Orice altă "știre" e o prostie".

Irina Tănase (28 de ani) a apărut prima oară în public alături de Liviu Dragnea (59 de ani) la congresul PSD din martie 2018.