Mihai Făgădaru, unul din liderii mișcării antivacciniste și un apropiat al Dianei Șoșoacă, a decedat vineri în urma infectării cu Covid 19. Potivit G4media, acesta s-ar fi tratat acasă și a ajuns la spital într-o situație gravă. Făgădaru, absolvent de medicină, a fost căsătorit cu actrița Ioana Picoș de care divorțase recent și are doi copii mici.

HotNews.roFoto: Hotnews

”S-a luptat până în ultima clipă să rămână aici cu noi dar Dumnezeu a avut alte planuri pentru el... Mihai spunea că "Dumnezeu ne ia în cel mai bun moment al nostru atunci când avem cele mai mari șanse de a ne mântui". Rămân cu aceste gânduri care îmi dau speranța vieții în eternitate alături de El și unde nădăjduiesc și pentru Mihai că Dumnezeu a rânduit un loc”, a scris Ioana Picoș pe Facebook.

Ultima sa postare pe contul de Facebook , din 30 octombrie, redă un dialog între el și Diana Șoșoacă la un protest din Piața Universității împotriva impunerii certificatului verde.

Duminica trecută, fostul deputat Dragoș Petre Dumitriu, membru al grupurilor PRM și PC în legislatura 2004-2008, a murit după ce a făcut un infarct post-Covid. Dumitriu, care era editorialist la Sputnik, a publicat intens articole despre protestele anti-mască, anti-restricții și anti-vaccinare.