Fostul deputat Dragoș Petre Dumitriu, membru al grupurilor PRM și PC în legislatura 2004-2008, a murit după ce a făcut un infarct post-Covid. Dumitriu, care era editorialist la Sputnik, a publicat intens articole despre protestele anti-mască, anti-restricții și anti-vaccinare, scrie

Dragos Dumitriu Foto: Captura

Jurnalul de Argeș.

Decesul acestuia a fost anunțat de publicația Sputnik.

Infectat cu Covid-19, Dragoș Dumitriu a stat în spital aproape o lună, iar tratamentul părea să fi reușit, dar a decedat de un infarct post-Covid la 57 de ani.

De la declanșarea pandemiei, site-ul de știri și editorialistul au publicat intens știri despre protestele anti-mască, anti-restricții și anti-vaccinare.

Iată ce au scris, vineri, jurnaliștii de la Sputnik, care au anunțat dispariția colegului lor:

„Dragoș Dumitriu, colegul nostru, a plecat la cele veșnice, după o viață în care a apărat valorile românești și a fost mereu de partea adevărului!

Dragoș Dumitriu a fost sufletul redacției Sputnik din România, articolele sale lansând adevărate dezbateri publice și atingând temele fundamentale ale actualității românești, pe care presa mainstream le ocolește, de multe ori.

A avut curajul să spună lucrurilor pe nume și atunci, sau mai ales atunci când deranja. Dar adevărul era mai important decât orice pentru Dragoș!

Fost deputat în Parlamentul României, care și-a dedicat viața apărării și promovării valorilor românești, Dragoș Dumitriu a transpus în paginile Sputnik ardoarea iubirii sale de țară, dar și supărarea față de cei care discreditează și îngroapă trecutul României și șansele ei de a fi o țară independentă și puternică, așa cum și-o dorea el.

Dumnezeu să îl odihnească!

Condoleanțe familiei și celor apropiați!

Redacția Sputnik”