[P] Victorie obţinută de Firon Bar-Nir în materia măsurilor asiguratorii

de     HotNews.ro
Miercuri, 22 septembrie 2021, 10:57 Actualitate | Esenţial


Victorie obţinută de Firon Bar-Nir în materia măsurilor asiguratorii
Foto: Firon Bar-Nir
​Firon Bar-Nir a obţinut în favoarea clientului său o soluție definitivă privind instituirea unui sechestru judiciar asupra unui număr de 5 imobile care fac obiectul litigiului principal. Hotărârile judecătoreşti prin care a fost confirmat raţionamentul juridic propus de avocaţii Firon Bar-Nir au o importanţă practică din cel puţin două perspective:


1. A fost stabilită competenţa instanţei române învestite cu litigiul principal cu privire la soluționarea cererii privind măsura asigurătorie și referitor la imobilul vizat care se află pe teritoriul altui stat din Uniunea Europeană.

2. A fost circumstanțiată modalitatea de apreciere a judecătorului asupra oportunităţii instituirii măsurii sechestrului judiciar prin prisma unei analize sumare a fondului pretenţiilor raportată la un material probator restrâns în limitele impuse de specificul unei astfel de proceduri.

Echipa de avocaţi care a gestionat această cauză a fost compusă din Ramona Bîrlog, Managing Associate şi Cosmin Şovar, Senior Associate.

Firon Bar-Nir a construit de-a lungul anilor un departament de litigii și insolvență cu o arie de practică și o experiență vastă în asistența și reprezentarea antreprenorilor și dezvoltatorilor naționali şi internaționali, precum și a autorităților și instituțiilor publice.

Echipa de litigii şi insolvenţă din cadrul Firon Bar-Nir este coordonată de Cătălin Cotorogea, Senior Partner, și își propune ca principiu al practicii sale o abordare inovativă menită să identifice soluția juridică optimă care să răspundă poziției clientului și circumstanțelor specifice din fiecare cauză.


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.1380 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by