VIDEO Măsuri de relaxare a unor restricții, de la 1 august. LISTA acestora / Ce restricții vor fi pentru persoanele nevaccinate

de Redactia     HotNews.ro
Miercuri, 28 iulie 2021, 15:23 Actualitate | Esenţial


Petreceri in cluburi
Foto: Profimedia Images
Guvernul a adoptat miercuri hotărârea cu noile măsuri de relaxare a unor restricții care vor intra în vigoare din 1 august. Aceste măsuri vin în contextul în care medicii avertizează cu privire la valul 4 al pandemiei. Astfel, va crește numărul persoanelor care vor putea lua parte la evenimente culturale și artistice sau la nunți și botezuri, iar cluburile, barurile și discotecile vor fi deschise până la ora 02.00, însă vor avea acces doar persoanele vaccinate împotriva COVID.
”Am aprobat măsurile de relaxare de la 1 august. Relaxare este un cuvânt puternic astăzi pentru că nu se relaxează foarte mult aceste măsuri, multe dintre ele sunt menţinute”, a spus premierul Florin Cîţu.

Secretarul de stat Raed Arafat a precizat că pentru aplicarea măsurilor de relaxare de la 1 august a fost stabilit un nou prag de incidenţă a cazurilor de COVID-19 cumulate la 14 zile de 2 la mia de locuitori, faţă de 3 la mie, cum era până în prezent.

Măsurile care intră în vigoare din 1 august, prezentate de Raed Arafat:

 • Creşterea numărului de participanţi la activităţile cultural-artistice şi de divertisment până la 75.000 în spaţiile deschise, în judeţele, localităţile unde incidenţa cumulată la 14 zile este mai mică sau egală cu 2 la mia de locuitori, participarea fiind condiţionată de testare, vaccinare anti-COVID sau trecerea prin boală.
 • Creşterea numărului de participanţi la nunţi şi botezuri până la 150 în spaţiile închise şi 200 în spaţiile deschise în judeţele cu incidenţa cumulată la 14 zile care este mai mică sau egală cu 2 la mie, participarea nefiind condiţionată. În cazul în care participanţii sunt vaccinaţi, testaţi sau trecuţi prin boală creşte numărul în spaţiile închise la 400, la incidenţă de sub sau egală cu 2 la mie, şi la 300 în spaţiile închise, la incidenţă între 2 şi 3 la mia de locuitori.
 • În spaţiile închise sau deschise, competiţiile sportive se vor putea desfăşura cu participarea spectatorilor până la 75% din capacitatea maximă a spaţiului, cu asigurarea unei distanţe de minim un metru între persoane, dacă incidenţa este mai mică sau egală cu 2 la mie, tot cu condiţia vaccinării, testării sau trecerii prin boală.
 • Desfăşurarea activităţilor recreative şi sportive în aer liber cu participarea a cel mult 50 de persoane care nu locuiesc împreună, dacă incidenţa cumulată este egală sau mai mică de 2 la mie.
 • Creşterea numărului de participanţi la cursuri de instruire şi workshop-uri până la 250 în interior şi 300 în exterior, cu asigurarea unei suprafeţe de minim doi metri pătraţi pentru fiecare persoană şi purtarea măştii de protecţie obligatorie dacă incidenţa este egală sau sub 2 la mie. Creşterea numărului de participanţi la conferinţe până la 300 în spaţiile închise cu purtarea măştii de protecţie, dacă incidenţa cumulată la 14 zile este egală sau mai mică de 2 la mie.
 • Creşterea numărului de participanţi la mitinguri, demonstraţii până la 500 de persoane, cu respectarea unor condiţii stabilite printr-o anexă la Hotărârea Guvernului, dacă incidenţa este egală sau mai mică de 2 la mie.
 • Permiterea activităţii în baruri, cluburi, discoteci şi săli de jocuri până la capacitatea maximă a spaţiului în intervalul orar 5,00 - 2,00, în judeţele unde incidenţa este egală sau sub 2 la mie, dacă toate persoanele sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut zece zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.
 • Măsurile de relaxare stabilite în conformitate cu dispoziţiile Hotărârii Guvernului 730/2021 sunt menţinute acolo unde incidenţa este între 2 şi 3 la mie. Ca să fiu mai clar, avem măsurile noi care sunt dacă incidenţa este sub 2 la mie, iar dacă incidenţa ajunge între 2 şi 3 la mie ne întoarcem la situaţia care suntem acum. Dacă trecem peste 3 la mie, ne întoarcem deja la situaţia în care am fost la 1 iunie şi se aplică măsurile, bineînţeles, local, după incidenţă, în localităţi.

Lista completă a măsurilor care intră în vigoare din 1 august


Activități cultural artistice și festivaluri - noi condiții de organizare


Ce prevede hotărârea CNSU transpusă miercuri în HG:

(1) Activitățile culturale, artistice și de divertisment să poată fi organizate și desfășurate în spații deschise cu participarea a cel mult 2.500 de persoane, cu obligativitatea purtării măștii de protecție, dacă incidența cumulată la 14 zile a cazurilor din localitate este mai mare de 2 și mai mică sau egală cu 3/1.000 de locuitori și toți participanții sunt persoane vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoane care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, respectiv persoane care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.

(2) Începând cu data de 01.08.2021, activitățile culturale, artistice și de divertisment să poată fi organizate și desfășurate în spații deschise cu participarea a cel mult 75.000 de persoane, cu obligativitatea purtării măștii de protecție, dacă incidența cumulată la 14 zile a cazurilor din localitate este mai mică sau egală cu 2/1.000 de locuitori și toți participanții sunt persoane vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoane care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, respectiv persoane care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.

(3) În condițiile stabilite la alin. (1) activitățile se pot organiza și desfășura în toate localitățile indiferent de rata cumulată a incidenței la 14 zile a cazurilor cu un număr mai mare de 2.500 de persoane, dacă toți participanții fac dovada vaccinării împotriva SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.


Nunți, botezuri, mese festive, parastasuri - condiții de organizare de la 1 august
Art.2 - (1) Se propune ca organizarea de evenimente private (nunți, botezuri, mese festive, parastase etc.) să fie permisă începând cu data de 01.08.2021, cu participarea a maxim 150 de persoane în spații deschise, sau cu participarea a maxim 100 de persoane în spații închise, dacă incidența cumulată la 14 zile a cazurilor din localitate este mai mare de 2 și mai mică sau egală cu 3/1.000 de locuitori și sunt respectate măsurile de protecție sanitară, în intervalul orar 5,00-02,00. La stabilirea numărului maxim de persoane, nu sunt incluși copiii cu vârsta mai mică de 16 ani.

(2) Se propune ca organizarea de evenimente private (nunți, botezuri, mese festive, parastase etc.) să fie permisă începând cu data de 01.08.2021, cu participarea a maxim 200 de persoane în spații deschise, sau cu participarea a maxim 150 de persoane în spații închise, dacă incidența cumulată la 14 zile a cazurilor din localitate este mai mică sau egală cu 2/1.000 de locuitori și sunt respectate măsurile de protecție sanitară, în intervalul orar 5,00-02,00. La stabilirea numărului maxim de persoane, nu sunt incluși copiii cu vârsta mai mică de 16 ani.

(3) Se propune organizarea de evenimente private (nunți, botezuri), să fie permisă cu un număr de maximum 300 de persoane în interior și cu asigurarea unei suprafețe de 2 mp pentru fiecare persoană în ele/localitățile unde incidența cumulată la 14 zile este mai mare de 2 și mai mică sau egală cu 3/1.000 de locuitori, în intervalul orar 5,00-02,00 și dacă toți participanții sunt persoane vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoane care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, respectiv persoane care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.

(4) Se propune organizarea de evenimente private (nunți, botezuri), să fie permisă, cu un număr de maximum 400 de persoane în interior și cu asigurarea unei suprafețe de 2 mp pentru fiecare persoană în ele/localitățile unde incidența cumulată la 14 zile este mai mică sau egală cu 2/1.000 de locuitori, în intervalul orar 5,00-02,00 și dacă toți participanții sunt persoane vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoane care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, respectiv persoane care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.


Competiții sportive în spații închise sau deschise - condiții de organizare de la 1 augustArt.3 - (1) Începând cu data de 01.08.2021, se propune ca organizarea și desfășurarea competițiilor sportive în spații închise sau deschise să fie permisă cu participarea spectatorilor până la 50% din capacitatea maximă a spațiului, cu asigurarea unei distanțe de minim 1 m între persoane, dacă incidența cumulată la 14 zile a cazurilor din localitate este mai mare de 2 și mai mică sau egală cu 3/1.000 de locuitori și toți participanții sunt persoane vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoane care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, respectiv persoane care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.

(2) Începând cu data de 01.08.2021, se propune ca organizarea și desfășurarea competițiilor sportive în spații închise sau deschise să fie permisă cu participarea spectatorilor până la 75% din capacitatea maximă a spațiului, cu asigurarea unei distanțe de minim 1 m între persoane, dacă incidența cumulată la 14 zile a cazurilor din localitate este mai mică sau egală cu 2/1.000 de locuitori și toți participanții sunt persoane vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoane care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, respectiv persoane care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.

(3) În condițiile stabilite la alin. (1) și (2) organizatorul poate decide organizarea și desfășurarea competițiilor sportive cu participarea spectatorilor până la capacitatea maximă a spațiului, dacă toți participanții fac dovada vaccinării împotriva SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.
Art.4 - Începând cu data de 01.08.2021, se propune desfășurarea activităților recreative și sportive în aer liber cu participarea a cel mult 30 de persoane care nu locuiesc împreună, dacă incidența cumulată la 14 zile a cazurilor din localitate este mai mare de 2 și mai mică sau egală cu 3/1.000 de locuitori și cu participarea a cel mult 50 de persoane care nu locuiesc împreună, dacă incidența cumulată la 14 zile a cazurilor din localitate este mai mică sau egală cu 2/1.000 de locuitori.


Mitinguri și demonstrații - condiții de organizare de la 1 august
Art.5 - Începând cu data de 01.08.2021, se propune organizarea de mitinguri şi demonstrații cu un număr de participanți de maximum 100 de persoane, dacă incidența cumulată la 14 zile a cazurilor din localitate este mai mare de 2 și mai mică sau egală cu 3/1.000 de locuitori și cu un număr de maximum 500 de persoane dacă incidența cumulată la 14 zile a cazurilor din localitate este mai mică sau egală cu 2/1.000 de locuitori, cu respectarea următoarelor măsuri:

a) purtarea măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura, de către toți participanții;
b) dezinfectarea obligatorie a mâinilor, pentru toate persoanele care sosesc în spațiul în care se desfășoară mitingul sau demonstrația;
c) menținerea distanței fizice de minimum 1 metru între participanți și asigurarea unei suprafețe de minimum 4 mp/persoană, acolo unde este posibil;
d) dezinfectarea mâinilor persoanelor care distribuie eventuale materiale pe perioada desfășurării mitingului sau a demonstrației;
e) aplicarea regulilor de igienă colectivă și individuală pentru prevenirea contaminării și limitarea răspândirii virusului SARSCoV-2.


Conferințe, cursuri de instruire, workshop-uri - condiții de organizare de la 1 august
Art.6 - (1) Începând cu data de 01.08.2021, se propune ca organizarea de cursuri de instruire și workshop-uri pentru adulți, inclusiv cele pentru implementarea proiectelor finanțate din fonduri europene, să fie permisă cu participarea unui număr de maximum 150 de persoane în interior și 200 în exterior, cu respectarea măsurilor de distanțare, asigurarea unei suprafețe de minimum 2 mp pentru fiecare persoană și obligativitatea purtării măștii de protecție, dacă incidența cumulată la 14 zile a cazurilor din localitate este mai mare de 2 și mai mică sau egală cu 3/1.000 de locuitori.


(2) Se propune ca, începând cu data de 01.08.2021 activitățile prevăzute la alin. (1) să se poată desfășura cu participarea unui număr de maximum 250 de persoane în interior și 300 în exterior, dacă incidența cumulată la 14 zile a cazurilor din localitate este mai mică sau egală cu 2/1.000 de locuitori.

Art.7 - (1) Începând cu data de 01.08.2021, se propune ca organizarea de conferințe în spații închise, să fie permisă cu participarea unui număr de maximum 150 de persoane în interior, cu respectarea măsurilor de distanțare, asigurarea unei suprafețe de minimum 2 mp pentru fiecare persoană și obligativitatea purtării măștii de protecție, dacă incidența cumulată la 14 zile a cazurilor din localitate este mai mare de 2 și mai mică sau egală cu 3/1.000 de locuitori.

(2) Se propune ca, începând cu data de 01.08.2021 activitățile prevăzute la alin. (1) să se poată desfășura cu participarea unui număr de maximum 300 de persoane în interior, dacă incidența cumulată la 14 zile a cazurilor din localitate este mai mică sau egală cu 2/1.000 de locuitori.


Acces în baruri, cluburi, discoteci și săli de jocuri, doar pentru cei vaccinați
Art.8 - (1) Se propune, începând cu data de 01.08.2021, desfășurarea activității din baruri, cluburi, discoteci și săli de jocuri, până la 70% din capacitatea maximă a spațiilor închise în intervalul orar 5,00-02,00, dacă incidența cumulată la 14 zile a cazurilor din localitate este mai mare de 2 și mai mică sau egală cu 3/1.000 de locuitori și până la capacitatea maximă dacă incidența cumulată la 14 zile a cazurilor din localitate este mai mică sau egală cu 2/1.000 de locuitori.

(2) Participarea la activitățile prevăzute la alin. (1), este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.

Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

23567 vizualizari

 • +8 (52 voturi)    
  Guvernul ne relaxeaza cu restrictii. Rata e 0.5 (Miercuri, 28 iulie 2021, 16:03)

  Gryphus [utilizator]

  PNL a decis sa relaxeze romanii de la 1 august cu noi restreictii si amenintari desi rata de imbolnaviri e la ZERO - 0.56/ mie

  logica e plecata putin in vacanta
  • -14 (18 voturi)    
   Comentariu sters de utilizator (Miercuri, 28 iulie 2021, 17:23)

   [anonim] i-a raspuns lui Gryphus

 • -8 (34 voturi)    
  ///// (Miercuri, 28 iulie 2021, 16:05)

  GigiButic [utilizator]

  Atentie ca incepe sa pocneasca pop cornul DELTA in zona Constanta Mamaia cluburi! astia tineri usor asimptomatici se intorc in tara si o dau mai departe celor mai in varsta ,antivaxeri si bolnavi de fel si fel de chestii clasice dupa 50 de ani
  • +9 (25 voturi)    
   super (Miercuri, 28 iulie 2021, 16:37)

   balex [utilizator] i-a raspuns lui GigiButic

   super,

   ne imunizăm în 2 luni la cât de ușor se transmite.
   • -16 (32 voturi)    
    //// (Miercuri, 28 iulie 2021, 17:22)

    GigiButic [utilizator] i-a raspuns lui balex

    Statistic pur si simplu unii nevaccinati de azi maine o luna doua se vor imuniza cu pardesiu usor, de brad. E alegera lor daca fac sau nu vaccinul.
  • -6 (22 voturi)    
   ! (Miercuri, 28 iulie 2021, 17:25)

   tudorr [utilizator] i-a raspuns lui GigiButic

   Asta e... De acum e Darwin awards la liber!
 • +12 (20 voturi)    
  Forme fără fond (Miercuri, 28 iulie 2021, 17:09)

  Mazeta [utilizator]

  Nu mi-e clar cum o să verifice badigardul de la sala de păcănele conformitatea certificatului de vaccinare și identitatea clienților. Bănuiesc că nu toți au cunoștințe tehnice și abilități legale.

  Întregul sistem este gândit pentru scanarea QR-code și nanotehnologii. În România încă se merge cu xeroxuri și „crede-mă, nene”. Ne facem de râsul lumii.
  • +1 (5 voturi)    
   Suntem deja (Miercuri, 28 iulie 2021, 17:57)

   FortApache [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

   De rasul lumii....uita-te pe statistici...
  • -4 (6 voturi)    
   aplicatie oficiala STS (Miercuri, 28 iulie 2021, 18:12)

   Francisc 1 [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

   e foarte simplu ! nu trebuie nici medicina si nici vreo informatica automatica ceva.
 • +7 (13 voturi)    
  Poza face toti banii (Miercuri, 28 iulie 2021, 17:18)

  Amariei [utilizator]

  Fatuca din imagine clar e vaccinata, pastilata si poate si afumata ...in spatele clubului
  • -2 (4 voturi)    
   Foarte bine! (Miercuri, 28 iulie 2021, 18:39)

   Luk [utilizator] i-a raspuns lui Amariei

   Sa se umlfe tarata in toti statutii si ne...ispravitii :))
 • +13 (37 voturi)    
  Relaxare cu 6 doze per cap vita furajata (Miercuri, 28 iulie 2021, 17:41)

  BernierC [utilizator]

  Viiitorul suna bine! Sa dati doar 6 bucati, sa ajunga la toti! (6 buc x 20 mil de bizoni = 120 mil de doze cumparate deja de catre salvatorii nostri)
  Noi, stimatii contribuabili anonimi, multumim din inima statului roman, partidelor politice, baietilor destepti, mass-media obiectiva, specialilor amarasteni, securistilor onesti, politistilor inteligenti, militarilor bravi, magistratilor cinstiti samd, ptr grija care ne-o poarta! Ne incolonam cuminti ptr vaccinare, urcati pe culmi inalte de progres si civilizatie (cu tot cu cheaguri de sange)! Ura, ura, ura! Sper sa nu cenzurati si acest post!
 • +11 (37 voturi)    
  Vaccinare/imunizare (Miercuri, 28 iulie 2021, 17:41)

  FortApache [utilizator]

  Toata prostimea crede ca daca s-a u vaccinat sunt imuni....si-au luat viata inapoi :)))

  Gramezi de idioti care colcaie de virusi....dar sunt imuni cu doua doze...Pfizer :)))
  • -6 (14 voturi)    
   este invers (Miercuri, 28 iulie 2021, 19:19)

   CNBC [utilizator] i-a raspuns lui FortApache

   In partea celor nevaccinati colcaie de inteligenta neaosa, nealterata. Sunt oamenii care stiu exact cum stau lucrurile cu studii amanuntite si bine informati, tocmai din cauza asta "idiotii" care nu au avut access la educatie, resurse si in general sunt mai saraci cu duhul s-au vaccinat. In prostia lor au crezut ca in felul asta se ajuta pe ei si persoanele de langa ei. Deh, nu toti sunt la fel de bine "echipati" intelectual ca si persoanele care refuza vaccinul din diverse motive.
  • -4 (16 voturi)    
   Comentariu sters de utilizator (Miercuri, 28 iulie 2021, 20:25)

   [anonim] i-a raspuns lui FortApache

 • -24 (38 voturi)    
  E clar, in septembrie o sa avem iar ATIurile pline (Miercuri, 28 iulie 2021, 17:41)

  Miky60 [utilizator]

  Daca li se dau liberalizari si sosocilor ascultatori de psd, dragnea si sosoaca atunci e clar, in septembrie o sa avem iar ATI-urile pline...
  Trebuiau liberalizari doar pentru vaccinatii, adica oamenii responsabili, educati, iar sosociii iresponsabili si needucati sa suporte mai multe restrictii!
  • +11 (15 voturi)    
   Asa e (Miercuri, 28 iulie 2021, 18:32)

   autan [utilizator] i-a raspuns lui Miky60

   Doar oameni sanatosi in spitale. Nu mai primiti bolnavii!
  • +8 (18 voturi)    
   Ar putea fi marcati cu o stea galbena pe haine? (Miercuri, 28 iulie 2021, 18:32)

   Gryphus [utilizator] i-a raspuns lui Miky60

   sau cum propui sa fie marcati si stigmatizati ?
  • +7 (11 voturi)    
   auzi, (Miercuri, 28 iulie 2021, 18:46)

   nick1587873340950 [utilizator] i-a raspuns lui Miky60

   spune si tu ceva eal si nu mai abera aiurea la fiecare articol
 • +11 (19 voturi)    
  CDC Breaking news! (Miercuri, 28 iulie 2021, 18:41)

  cracanel [utilizator]

  Directoarea CDC Rochelle Walensky tocmai a nuntat ca "studiile recente au aratat ca persoanele vaccinate infectate cu Covid au le fel de mare incarcatura virala precum cei nevaccinati, astfel ca raspandesc virusul altora."

  Asa ca acum CDCul recomanda celor vaccinati sa poarte masca la interior, copiilor la scoala la fel, samd...
  • -4 (12 voturi)    
   da (Miercuri, 28 iulie 2021, 21:03)

   TheBorg [utilizator] i-a raspuns lui cracanel

   Dar dintre cei vaccinati se infecteaza mult mai putini.

   Citand tot din Rochelle: "most of the infections occurring now are in unvaccinated people, who also account for the majority of hospitalizations and deaths"
   • +5 (9 voturi)    
    Sursa White House, Fauci, CNN... (Miercuri, 28 iulie 2021, 23:07)

    cracanel [utilizator] i-a raspuns lui TheBorg

    Purtatoare de cuvant a Casei Albe care a ajuns la aproape totalitatea cazurilor puse pe seama nevaccinatilor, fara a preciza vreo sursa, apoi distinsul Fauci care a subventionat studiul dezvoltarii coronavirusurilor la oameni, deh e bine sa le ai in caz de razboi, trompeta Don Lemon de la CNN, samd. Acum nu mai conteaza ca datele lor miraculoase nu se confirma cu ce se intampla in UK si Israel, dar nu mai conteaza. Ar fi de asteptat ca sa fie mai putini ca doar PCRul acum foloseste amplificare de 28 la vaccinati, iar la nevaccinati tot 37-45! Mai mult, doar s-a promis ca vaccinatii fac forme mai usoare, lasand la o parte efectele secundare si miile de morti si faptul ca nici nu imunizeaza nici nu impiedica transmiterea mai departe, deci ar trebui sa fie mai multi asimptomatici dintre vaccinati si sa nu viziteze spitalul pentru Covid ci pentru miocardite, endocardite, accidente vasculare,,,
   • +7 (7 voturi)    
    California te contrazice :-) (Miercuri, 28 iulie 2021, 23:15)

    cracanel [utilizator] i-a raspuns lui TheBorg

    California Counties See COVID Cases Rising In Most Heavily Vaccinated Counties

    Who would've thunk?
    • +3 (3 voturi)    
     Tare asta si se pare adevarat (Joi, 29 iulie 2021, 9:07)

     mmagic [utilizator] i-a raspuns lui cracanel

     Thanks!

     Cu cat esti mai bine protejat si vaccinat ca stat ai mai multe cazuri de covid19 !

     Cu cat ai sistemul medical mai bun cu atat se moare mai mult de covid19 !

     E fix pe dos!
 • +4 (8 voturi)    
  pentru (Miercuri, 28 iulie 2021, 18:43)

  nick1587873340950 [utilizator]

  cinenu pricepe pe scurt:
  Toti cei care aplica as ceva fie persoana fizica fie persoana juridica e sub sanctiune penala penntru incalcarea constitutiei. Deci vor fi amatori ?
 • +12 (12 voturi)    
  Superb (Miercuri, 28 iulie 2021, 22:52)

  wintershadow [utilizator]

  Masuri de relaxare a restrictiilor cu mai multe restrictii. Logica de fier.
 • +4 (6 voturi)    
  AgentiaEuropeanaDeRelaxari (Joi, 29 iulie 2021, 1:42)

  puke_on_the_moon [utilizator]

  "Pentru incurajarea vaccinării Guvernul ia in calcul și alt fel de relaxări, de pildă organizarea unor tombole in cluburi, cu premii in natură sub forma unor petreceri private in compania a 19 fecioare imunizate și dezinhibate. plus un pumn de pilule albastre..." a declarat consilierul de stat pe probleme de raționalizare a distracțiilor, membrul GNGAV Vasile V Mesia.
 • +1 (1 vot)    
  Dragutza fata din poza.. te ademeneste la.. vaccin (Joi, 29 iulie 2021, 7:13)

  Idiotul_fUtil [utilizator]

  ;)
 • +5 (9 voturi)    
  Propunere (Joi, 29 iulie 2021, 9:12)

  kolonelu [utilizator]

  Eu as propune ca cei nevaccinati sa nu mai plateasca taxe si impozite catre statul stapan, care este condus de habarnisti si mai este si discriminator, putem actiona in justitie aceste masuri ? Intreb pentru un prieten nu de alta


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by