​Mediul în care trăim zi de zi creează inclusiv surprize neplăcute! Nu este nici un fel de problemă dacă începeți, abia acum, să vă informați în plus despre felul în care este bine și sănătos, să realizați periodic serviciile de deratizare sau dezinfecție, în locuința dumneavoastră sau la birou, ori în spații destinate publicului (mai ales!).

Firma de dezinsectia si deratizare Pestcontrol-BucurestiFoto: Edcora

Nu trebuie să vă îngrijorați prea mult dacă ați descoperit în pensiune sau chiar în casă, purici, ploșnițe, șoareci, țânțari, etc. Din fericire, în România au apărut foarte multe firme specializate, care vă pot fi extrem de folositoare în astfel de situații.

Recomandat este să solicitați în detaliu toate informațiile cheie pe care reprezentanții acestor companii ar trebui sa vi le pună la dispoziție, în mod necondiționat și complet. Este vorba despre tipul substanțelor folosite, despre toxicitatea lor, despre eficiență, bineînțeles, etc.

Vă sfătuim să luați toate măsurile de precauție din timp și să colaborați doar cu companii autorizate care folosesc substanțe lipsite de toxicitate, pentru copii, bătrâni sau persoane cu afecțiuni de sănătate.

Pentru ce tipuri de dăunători este recomandat să solicitați servicii de deratizare și dezinsecție?

Dacă ați remarcat prezența de ploșnițe de saltea, șobolani, gândaci, muște, molii, căpușe, cârtițe, șoareci, viespi, păduchi, păianjeni sau furnici, este foarte indicat să începeți imediat să căutați o firmă de dezinsecție și deratizare pentru a rezolva repede, și într-un mod eficient, aceste probleme.

O alegere foarte bună pentru astfel de situații, sunt serviciile profesionale puse la dispoziție de către firma de dezinsecție și deratizare Pestcontrol-București.

IMPORTANT!! Toate substanțele folosite de această companie pentru dezinsecție și deratizare, sunt avizate de către Ministerul Sănătății. Sunt produse de foarte bună calitate fabricate de firme de renume din domeniu, precum Bayer, Medimark Scientific, Novartis, GNLD. Produsele sunt recunoscute de specialiști pentru acțiunea lor foarte bună virucidă, bactericidă, fungicidă și algicidă. De asemenea, trebuie să rețineți faptul că, toate dezinfectantele folosite de această firmă sunt testate conform standardului SR 14476.

Pentru a fi convinși că serviciile de deratizare și dezinsecție reprezintă o necesitate, enumerăm câteva motive importante pentru a vă decide să începeți deja demersurile necesare în acest sens:

– gândacii de bucătărie sunt purtători de germeni și pot răspândi bolile în foarte multe locuri, cu ușurință, în casa unde trăiesc;

– șobolanii sunt purtători de paraziți dăunători pentru starea noastră de sănătate. Una dintre bolile grave care este răspândită de șobolani se numește Ciuma Bubonică. Boala este răspândită de parazitul Yersinia Pestis care se trăiește în șobolani, în puricii șobolanului sau în excrementele acestuia;

– muștele răspândesc boli precum malaria, diareea, holera, intoxicația alimentară, febra galbenă;

– căpușele transmit boli precum tifosul, Lyme și febra recurentă. Mușcătura lor este dăunătoare atât pentru oameni cât și pentru animale;

– șoarecii transportă boli precum leptospiroza și rabia. Sunt foarte abili, se deplasează foarte repede și pot pătrunde în foarte multe locuri într-un timp foarte scurt, mai ales în bucătărie unde caută întotdeauna de mâncare.

Informații utile despre ploșnițele de saltea

În terminologia populară acești ectoparaziți se regăsesc sub diferite denumiri, cum ar fi ploșnite de pat, ploșnite de saltea, păduchi de lemn, gândaci de pat, căpușe de pat, insecte de pat, ploșnite de lemn, etc. Totuși, în terminologia științifică denumirea acestora este Cimex lectularius si fac parte din familia: Cimicidae, Genul Cimex. In literatura de specialitate de pe internet de regulă sunt regăsite informații sub denumirea de bed-bug sau bed bugs.

Dacă nu ați știut până acum, aceste insecte se hrănesc cu sângele oamenilor precum și cu sângele unor alte tipuri de creaturi. Sunt paraziți vizibili, din fericire. Pot fi ușor identificați, mărimea lor putând să ajungă la o lungime de 5mm și o lățime de 2 mm. Dacă sunt tinere sau nimfe, este adevărat că sunt translucide și pot fi observate mult mai greu.

Ploșnițele sunt, de fapt, un gândac de pat, și se hrănesc în special noaptea dar nu numai. Mușcătura lor poate fi de foarte multe ori confundată cu mușcătura de țânțar sau de păianjen.

Este foarte important faptul că, pentru toate categoriile de paraziți și dăunători enumerate anterior, firmele de deratizare profesioniste au soluții foarte eficiente, complet sigure.

În cazul ploșnițelor de pat, compania Pestcontrol București recomandă folosirea unui aspirator care îndepărtează cu eficiență atât ouăle cât și larvele. Pot fi folosite, în unele cazuri, inclusiv încălzitoare speciale care distrug paraziții, deoarece nu sunt deloc rezistenți la temperaturi ridicate.

Pentru detalii suplimentare, vă recomandăm să contactați în mod direct un reprezentant din partea companiei la numărul de telefon postat pe site. În felul acesta veți primi imediat soluția cea mai eficientă pentru problemele cu care vă confruntați precum și oferta de preț.

Utile pot fi în această perioadă și serviciile de dezinfecție pentru zonele infectate cu COVID-19. Compania a inclus în portofoliu și această categorie de servicii de dezinfecție profesională. Substanțele folosite sunt eficiente, autorizate și foarte sigure avand un grad de toxicitate scăzut.

Pentru a fi convinși că veți apela la serviciile unei firme sigure, pe site-ul de prezentare pestcontrol-bucuresti.ro sunt postate toate autorizațiile în baza cărora compania funcționează. Tot pe acest site mai sunt postate câteva dintre companiile și instituțiile cu care compania a colaborat până acum: Ministerul Afacerilor Externe, KRONEMAG Industries, WEBASTO România, AVA Auto-importator accesorii auto, ILCO Autocenter- distribuitor național de piese auto, ALVO Research – arhivare documente, etc.

Vă recomandăm, de asemenea, să citiți și postările de la rubrica Testimoniale unde sunt prezentate impresiile persoanelor care au apelat la serviciile acestei firme specializate.

Dezinsectie, Deratizare si Dezinfectie SRL (Servicii de deratizare)

Adresă: Strada Vigoniei 6, București 040341 - Telefon: 0765 444 422

Program: Deschis NON-STOP.