Poliția Argeș a deschis dosar penal după ce un bărbat a fost luat la bătaie, sâmbătă, într-un autobuz, după ce a cerut pornirea aerului condiționat, iar printre agresori ar fi și șoferul.

VictimaFoto: Captura

Potrivit unui comunicat al Poliției Argeș, Poliția a fost sesizată prin 112, sâmbătă seară, despre un conflict într-un autobuz care făcea o cursă specială.

"Din primele verificări s-a stabilit că un bărbat de 37 de ani, din Topoloveni, ar fi fost agresat pe fondul unui conflict cu conducătorul mijlocului de transport și cu mai multe persoane, în timp ce se afla într-un mijloc de transport în comun ce efectua o cursă regulată specială. (...) A fost întocmit dosar penal, iar verificările continuă, în vederea identificării tuturor persoanelor implicate, pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun", a transmis Poliția Argeș.

De asemenea, au fost date patru amenzi în valoare totală de 2.000 de lei, pentru nepurtarea măștii de protecție, a transmis IPJ Argeş.

Potrivit epitești.ro, autobuzul făcea o cursă specială pentru muncitorii de la Găești către Călinești, iar conflictul ar fi pornit după ce bărbatul a cerut pornirea aerului cndiționat, șoferul spunându-i că este pornit, dar nu face față. Printre cei care l-au bătut pe bărbat s-ar afla și șoferul autobuzului.