Pensionarul care a bruiat conferința de presă a Violetei Alexandru a fost amendat. Poliția Capitalei anunță că a fost sesizată prin 112 că un bărbat recalcitrant tulbură ordinea și liniștea publică și că nu l-a găsit pe acesta la fața locului, dar l-a identificat ulterior.

Barbatul care a bruiat conferinta de presa a PNL BucurestiFoto: Captura video

Poliția Capitalei anunță că a fost sesizată prin 112 că un bărbat recalcitrant tulbură ordinea și liniștea publică pe o stradă din sectorul 6, unde se desfășoară o conferință de presă.

„La fața locului au ajuns polițiști ai Secției 25 , însă la momentul sosirii nu a fost identificată nicio persoană recalcitrantă în respectiva locație. Ulterior bărbatul a fost identificat și sancționat contravențional conform prevederilor Legii nr 61 din 1991”, transmite Poliția Capitalei.

O conferință de presă a Violetei Alexandru a fost întreruptă de un grup de pensionari, liberalii acuzând că grupul a fost trimis de PSD. Unul dintre cetățenii nemulțumiți a ieșit în evidență în mod special, prim manifestări și țipete.

„Criminalilor! Mărește-mi pensia! Mărește-mi pensia!”, se agita el prin fața pupitrului de la care vorbea Violeta Alexandru.

„Nu trebuie să vă lăsați manipulați, trebuie să aveți încredere că suntem un guvern responsabil”, i-a spus Alexandru, pensionarului care se agita.

„Mărește-mi pensia! Eu te omor cu mâna mea”, a tipat pensionarul.

Ciprian Ciucu a susținut că primarul PSD al sectorului 6, Gabriel Mutu se folosește de pensionari.

„E o ticăloșie să te folosești de drama acestor oameni. Eu acord audiențe în fiecare marți. Acești oameni trebuie să știe că PNL nu îi va minți. Nu așa se face politica în ziua de astăzi, aruncând în față oameni care au probleme reale, pe care PSD nu le-a rezolvat, dar pe care încearcă să le folosească împotriva noastră”, a spus Violeta Alexandru.