Pentru a cultiva speranța și a păstra o parte din tradițiile care fac sărbătorile frumoase, Grace Couture Cakes lansează o colecție de deserturi premium dedicată sărbătorilor pascale.

Easter Hope CollectionFoto: Grace Couture Cakes

"Păstrăm tradiția începută în urmă cu 8 ani, aducând clienților Grace Couture Cakes dulciurile și prăjiturile preferate, pentru sărbători pline de bucurie alături de cei dragi. Pentru noi toţi Paștele acesta va arăta diferit față de anii trecuți. Am gândit colecția specială ”Easter Hope” ca pe o invitație la a ne cultiva speranța, păstrându-ne o parte din tradițiile care ne fac sărbătoarea frumoasă: surpriza aromată de la Iepuraș, vânătoarea de ouă de ciocolată și mesele în familie.", Alina Sudriu – fondator Grace Couture Cakes.

Colecţia Easter Hope, care cuprinde o gamă largă de deserturi premium personalizate (ouă de ciocolată belgiană Callebout, choux, eclere, prăjituri Essentials, torturi Drip Cake, turtă dulce personalizată), precum și cozonac și pască tradițioanală, este disponibilă începând din data de 06 aprilie 2020, online și în Cake Shop-ul Grace Cuture Cakes din Piața Dorobanți nr. 5.

Comenzile de cadouri pot fi plasate online pe https://gracecc.ro/onlineshop/, sau la office@gracecc.ro. În plus, serviciul de livrare Grace Couture Cakes este în acest moment la dispoziția celor care nu pot petrece Floriile sau Paștele alături de familia extinsă sau prieteni dragi, oferindu-le oportunitatea de a-i surprinde cu o cutie cadou personalizată sau un desert special pentru sărbătoarea pascală.

Livrările Grace Couture Cakes se efectuează cu personal și mașini frigorifice proprii, autorizate ANSVSA, astfel încât compania poate controla siguranța procesului de livrare. Comenzile se pot ridica din Cake Shop Dorobanți sau pot fi livrate la adresa indicată în comandă.

Atelierul de producție și Cake Shopul Grace Couture Cakes din Piața Dorobanți nr 5. rămân deschise în această perioadă, compania adaptându-se noilor reglementări. "Am luat măsuri sporite de igienă și siguranță atât în laborator cât și în magazin, monitorizăm starea de sănătate a echipei și tratăm cu responsabilitate recomandările autorităților. Producem într-un laborator cu un spațiu amplu, care respectă toate normele de siguranță alimentară. Dezinfectăm des toate suprafețele, atât în atelier cât și în cake-shop.", Alina Sudriu.

"Starea de urgenţă naţională afectează afacerea Grace Couture Cakes, însă facem eforturi considerabile să punem echipa cu 57 angajaţi pe primul loc şi să ne respectăm promisiunile pe care le-am făcut clienţilor noştri, de a le oferi întotdeaua produse premium, de calitate şi în siguranţă. Avem încredere că suntem susţinuţi de nivelul la care a ajuns Grace Couture Cakes din punct de vedere operațional, luând în calcul dezvoltarea și profesionalismul echipei, a procedurilor, a tuturor sistemelor ce țin de producție și logistică, și livrare cu mașini proprii frigorifice, cake shopul online.", Alina Sudriu.

*****

Despre Grace Couture Cakes

Lansat în anul 2012, Grace Couture Cakes este primul atelier de cofetărie couture, recunoscut pentru lansarea tendințelor din domeniul haute patisserie în România. Gamele proprii de dulciuri includ: Signature Cakes, Essential Cakes, Tartes Bar și Éclair Affair. Dulciurile Grace Couture Cakes se găsesc Cake Shop-uri din Piața Dorobanți nr. 5 şi online pe https://gracecc.ro/onlineshop/.

Grace Couture Cakes a fost primul atelier de cofetărie din România care a introdus colecții de prăjituri și torturi, dezvoltate pornind de la tendințele internaționae în domeniu, fiind un jucător important pe segmentul cofetăriei premium. Rețetele sunt dezvoltate într-un proces complex, ce durează luni de zile, pentru a ajunge la forma dorită, atât în ceea ce privește gustul, cât și designul final al produsului. În dezvoltarea produselor sunt folosite tehnici artizanale și tehnologie de top în domeniul cofetăriei. Atelierul folosește ingrediente 100% naturale, de cea mai bună calitate, de la furnizori internaționali din domeniul haute-confiserie.

www.gracecc.ro

https://gracecc.ro/onlineshop/

https://www.facebook.com/GraceCoutureCakes/

https://www.instagram.com/gracecouturecakes/?hl=en