Un adolescent cu cagulă pe față a intrat într-un magazin din Târgoviște și a amenințat vânzătoarea cu un cuțit, reușind să fure peste 1.000 de lei, în timp ce altul era atent ce se întâmplă în jur. Polițiștii au reținut doi minori, de 14 și 16 ani, care sunt suspecți în acest caz.

HotNews.roFoto: Hotnews

Reprezentanții Poliției Dâmbovița au transmis că jaful a avut loc sâmbătă și a fost sesizat de administratorul magazinului, potrivit Mediafax.

Oamenii legii au stabilit că un adolescent care avea fața acoperită cu o cagulă a pătruns în magazin, a amenințat vânzătoarea cu un cuțit și a furat 1.085 de lei. În timpul atacului, un alt adolescent era atent să nu se apropie cineva de magazin.

În urma cercetărilor, polițiștii i-au găsit pe cei doi adolescenți, unul de 14 ani și altul de 16 ani, iar prejudiciul a fost recuperat.

Tânărul care a furat banii a fost reținut pentru 24 de ore, iar duminică va fi dus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru măsuri preventive. Cercetările în acest dosar se fac pentru tâlhărie calificată.