Luni, 12 august, circulația va fi îngreunată în punctul de frontieră Giurgiu-Ruse pentru recepția lucrărilor la carosabil, informează compania de drumuri, anunțul venind într-o perioadă în care această vamă este deja aglomerată din cauza turiștilor care merg în vacanță în Bulgaria și Grecia.

Vama GiurgiuFoto: Politia de Frontiera

Potrivit aplicației online a Poliției de Frontieră, la ora redactării acestei știri, la Giurgiu timpul de așteptare pentru ieșirea din țară este de 30 de minute, iar la intrare 40 de minute, aceste valori fiind obișnuite în această perioadă de concedii.

Având în vedere finalizarea lucrărilor de reabilitare a părţii carosabile din punctul de frontieră Giurgiu - Ruse, luni, în intervalul orar 10:00 - 14:00, reprezentanţii CNAIR vor efectua măsurători de planeitate şi rugozitate, în vederea efectuării recepţiei finale a lucrărilor, potrivit unui comunicat al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

”Aceste măsurători necesare recepţiei finale a lucrărilor presupun instituiri de restricţii a circulaţiei, în sensul că în această perioadă, circulaţia se va desfăşura alternativ pe câte un sens. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi rugăm conducătorii auto să respecte restricţiile instituite temporar, aceste măsurători fiind absolut necesare şi obligatorii pentru verificarea calităţii lucrărilor efectuate”, mai transmite sursa citată.