​Olguța Vasilescu a comentat ironic afirmațiile lui Ludovic Orban potrivit cărora nu este normal ca toți angajații din sectorul public să aibă vouchere de vacanță. Eu propun să le dea doar celor care au votat cu PNL, că ei voteaza și cu Johannis și doar ei merită în vacanță, spune Vasilescu.

Lia Olguta VasilescuFoto: Agerpres (editat)

"Ludovic Orban recidiveaza: «Nu mi se pare normal ca toţi angajaţii din sectorul public să beneficieze de vouchere de vacanţă...» Așa este, Ludovic! Eu propun să le dea doar celor care au votat cu PNL, că ei voteaza și cu Johannis și doar ei merită în vacanță...”, a scris Olguța Vasilescu, marți pe Facebook.

Reacția acesteia vine după ce Ludovic Orban a spus că nu crede că angajații la stat ar trebui să primească vouchere de vacanță.

"Nu mi se pare normal ca toți angajații din sectorul public să beneficieze de vouchere de vacanță, în timp ce angajații din mediul privat să beneficieze de vouchere de vacanță numai dacă dorește compania. Din acest motiv, noi avem o propunere tot pentru eliminarea discriminării, permițând companiile să deducă costul cu acordarea voucherelor de vacanță, astfel încât să permitem egalitatea de tratament între cei care lucrează în mediul privat și cei care lucrează în sectorul public”, a afirmat Orban, luni la finalul BPN al PNL.

De asemenea, Orban a spus că își menține punctul de vedere cu privire la eliminarea facilităților pentru IT-iști, precizând că unul dintre principii este cel al nondiscriminării și egalității efective în fața legii, inclusiv egalitatea de tratament fiscal.