​Tudor Chirilă ar fi fost implicat, miercuri dimineață, într-un incident în care s-ar fi înfruntat cu un alt bărbat, incident descris de Antena 3 drept "bătaie" și de către o reprezentantă a artistului drept "altercație". Potrivit poliției, o persoană a reclamat ca a fost lovită și se fac cercetări.

Tudor ChirilaFoto: Hotnews

Potrivit Antena 3, la locul incidentului s-ar fi deplasat o echipă de poliție și "efectuează cercetări". Postul prezintă cazul în cheie politică, prezentându-l pe artist ca "unul dintre liderii informali ai mișcării #rezist".

UPDATE 1 "Astăzi, în jurul orei 11.00, prin apel 112, Secția 1 Poliția a fost sesizată de către un bărbat cu privire la faptul că a avut o divergență, cu un alt bărbat, pe care îl cunoaște de mai mult timp. Persoana a reclamat că a fost lovită. La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție. Bărbatul care a sesizat conflictul a refuzat sprijinul echipajului medical", au transmis, pentru HotNews.ro, reprezentanții Poliției Capitalei. Potrivit acestora, în acest caz se fac cercetări pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe.

UPDATE 2 Tudor Chirilă descrie pe pagina sa de Facebook modul cum a fost abordat de o persoană care i-a vorbit agresiv și s-a exprimat urât la adresa tatălui lui, fapt pentru care "i-am tras două palme". Mesajul integral: