În 2013, Michael Schumacher suferea un teribil accident la schi. De atunci, fostul mare campion de Formula 1 a rămas imobilizat, iar în presă au apărut foarte puţine detalii despre starea sa de sănătate. Între timp, Mick Schumacher, fiul septuplului campion mondial de Formula 1, are rezultate foarte bune în Formula 3 şi speră să ajungă, în cel mai scurt timp, în Formula 1.

HotNews.roFoto: Hotnews

Prietenul cel mai bun al lui Mick Schumacher, Nicklas Nielsen, spune că tânărul de 19 ani nu vorbește prea mult despre starea în care se află tatăl lui, conform celor de la mirror.co.uk.

"Mick nu spune că este trist pentru tatăl lui. A spus că uneori este greu. Îl cunosc foarte bine. Este un tip foarte tăcut și calm. Foarte drăguț și primitor. Dar subiectul este complet închis și nu se vorbește despre asta. Încă mai fac karting cu Ralf Schumacher și nimeni din echipa lui nu vorbește despre ce s-a întâmplat. Poate că lucrurile stau așa pentru că Michael o să-și revină și va ieși în public din nou atunci când este complet reabilitat. Dar este greu de spus ce se întâmplă”, a spus Niklas Nielsen.

Articolul integral, pe Digisport.ro.