Europarlamentarul Maria Grapini a fost implicată luni seară într-un accident rutier în Bucureşti, după ce taxiul în care se afla a fost lovit de o altă maşină. Ea spune că taximetrul "a fost făcut zob", dar a scăpat "doar cu lovituri mici la genunchi și la cap".

Maria GrapiniFoto: Agerpres

Grapini povestește pe Facebook că a fost implicată într-un accident rutier în timp ce mergea la Antena 3 la o emisiune și că a stat mult să se gândească dacă să împărtășească sau nu ceea ce i s-a întâmplat. Grapini spune că a decis să povestească despre accident ca să se liniștească.

"Eram în taxi și brusc, o mașină a vrut să întoarcă pe loc nepermis și ne-a lovit în plin! Taxiul a fost făcut zob! Nu știu cum am scăpat doar cu lovituri mici la genunchi și la cap!", scris Grapini, citată de Mediafax.

Ea îi mulțumește lui Dumnezeu că a salvat-o și spune că îngerul său era la post: "Am plecat la emisiune cu mașină unui domn care era în trafic, nu știu dacă s-a văzut la emisiune spaimă prin care a trecut dar îi mulțumesc lui Dumnezeu că m-a salvat!Cred că îngerul meu a fost la post!".